Claudiu Manda a inaugurat Centrul Social din satul Plosca (P)

Claudiu Manda a inaugurat Centrul Social din satul Plosca (P)

802
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Astăzi, 10 mai 2014, în comuna Bistreţ, sat Plosca, a fost inaugurat un Centru Social, investiţia fiind realizată cu fonduri europene, guvernamentale şi de la bugetul local. Primarul comunei Bistreţ, Cristiana Antoni, a declarat că este foarte mândră de realizarea acestui proiect şi că speră ca în curând Centrul să aibă şi beneficiar.
„Sunt foarte mândră de această investiţie, cu atât mai mult cu cât este al doilea astfel de centru din judeţul Dolj. Mă bucur că a fost finalizat şi sper ca în curând el să fie şi plin cu beneficiari. Nu ne oprim aici, avem şi alte proiecte pentru comuna Bistreţ, şi tot cu bani europeni pentru că ne dorim să profităm foarte mult de aceste sume pe care le putem accesa”, a declarat primarul comunei Bistreţ, Cristiana Antoni.
Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, a spus că de la Cristiana Antoni ar trebui să înveţe mai mulţi primari lecţia accesării fondurilor europene şi că are încredere că edilul şef al comunei Bistreţ va face din localitate una cu adevărat europeană. ”Am acceptat să vin la inaugurarea Centrului Social de la Bistreţ cu foarte mare plăcere şi o felicit pe doamna primar Cristiana Antoni care poate fi un exemplu de femeie care a reuşit în politică şi a învăţat foarte bine şi lecţia accesării fondurilor europene. Ar trebui să ia lecţii de la doamna primar, Cristiana Antoni, şi alţi colegii primari. Sunt convins că, aşa cum o cunosc pe doamna primar, nu se va opri aici şi va face din Bistreţ o comună cu adevărat europeană”, a declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda.