Studenţii economişti din Craiova au vizitat Bursa de Valori Bucureşti

Studenţii economişti din Craiova au vizitat Bursa de Valori Bucureşti

557
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Mai mulţi studenţi,  membri ai cercului științific Banking Scientific Circle, din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, Universitatea din Craiova au efectuat marţi, 6 mai 2014, o vizită de studiu la Bursa de Valori Bucureşti. screenshot.15

În cadrul primei părţi a vizitei, studenţilor le-a fost prezentată o scurtă istorie a Bursei de Valori în Romania, a fost detaliat mecanismul de tranzacţionare şi a urmat o sesiunea de întrebări şi răspunsuri. În a doua parte, grupul de studenţi a vizitat Direcţia Operaţiuni, Direcţia Comunicare şi Marketing şi Direcţia IT şi Dezvoltare. Vizita de studiu este parte integrantă a proiectului Educaţia financiară – provocări şi soluţii, implementat de Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor în parteneriat cu mediul financiar – bancar şi coordonat de prof. univ. dr. Cristi Spulbăr și asist.univ.dr. Mihai Nițoi.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.