Noul vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj, instalat oficial în funcție

Noul vicepreședinte al Consiliului Județean Dolj, instalat oficial în funcție

787
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Alina Tănăsescu, consilier județean aflat la al treilea mandat, a fost instalată, marți, în funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean (CJ) Dolj, fiind prezentată personalului din instituție în cadrul unei întâlniri convocate de președintele CJ, Ion Prioteasa. 

Alina Tănăsescu a fost propusă la conducerea CJ Dolj după ce fostul vicepreședinte liberal Laurențiu Ivanovici a pierdut susținerea politică a foștilor colegi de alianță. Alina Tanasescu

Sunt convinsă că vom avea o bună colaborare, pentru că sunt un om de echipă, pe care vă puteți baza, și vă asigur că puteți conta pe întreaga mea implicare și tot sprijinul, ori de câte ori va fi nevoie.

Am certitudinea cooperării noastre depline pentru că, în definitiv, suntem o familie care țintește același scop: binele comunității doljene. Consiliul județean s-a remarcat prin numeroasele proiecte de succes pe care deja le-a implementat. Sigur că mai sunt multe de făcut în județul Dolj, investiții pentru a căror punere în aplicare îmi voi da tot concursul”, a declarat Tănăsescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.