Brădești, Dolj: Medic mort, după ce a intrat cu mașina într-un cap...

Brădești, Dolj: Medic mort, după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

902
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Accidentul s-a produs azi dimineață, în jurul orei 06.45, pe drumul european Craiova-Filiași, în localitatea Brădești. Bărbatul se afla la volanul unui Opel și, cel mai probabil, din cauza oboselii, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat într-un cap de pod. Potrivit reprezentanților IPJ Dolj, conducătorul auto era de profesie medic.

În urma impactului, șoferul și-a pierdut viața. Bărbatul, Marius Andreica, avea 43 de ani și era din Drobeta Turnu Severin. ”Accidentul a avut loc în această dimineață pe DE 70 Craiova-Filiași, la intrare în Brădești. Medicul, în vârstă de 43 de ani, a intrat cu mașina într-un cap de pod din beton. Bărbatul a decedat pe loc. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul”, a precizat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

 

 



8 COMENTARII

  1. #1
    Junior
    Data de inscriere
     08-04-2008
    Mesaje
    70

    DUMNEZEU SA-L IERTE.PACAT.OPEL-MOARTE SIGURA LA ACCIDENTE FRONTALE.SAPTAMANA TRECUTA AU MURIT 4 OAMENI LA RADOMIR INTR-UN ACCIDENT FRONTAL.3 ERAU INTR-UN OPEL.PACAT DE EI,AU MURIT NEVINOVATI.DUPA CATE AM VAZUT CU ACESTE JAFURI DE MASINI MARCA OPEL AM INVATAT SA APRECIEZ CAROSERIA UNUI AUTOTURISM. NU CONSUMUL.VIATA ARE PRIORITATE.

  2. #2
    Oldtimer
    Data de inscriere
     17-08-2010
    Mesaje
    1239

    Astea sunt masinile din ziua de azi…Logan…renault,opel…unele din fibra,altele din tabla de cutie de pateu….; toti care au Logan,opel,renault,se cred in super masini,depasesc pe linii continue,pe pod,nu au treaba cu semnalizarea…pe drumul ala La 70…scapi…la 170…nu mai scapi…

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2360

    Depinde ce viteza avea.. daca avea viteza putea sa aiba si x6 in cap de pod tot mori… E adevarat ca multe masini low cost sunt facute din tabla de conserva sau plastice … alea moarte sigura.. In legatura cu Opelul.. oricum e mult peste Dacia Logan.. Extrem de multa lume a murit in conservele de logan …ori renault clyo sau laguna.. astea din plastic..

  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     04-07-2012
    Mesaje
    0

    Asa a fost sa fie sa faca accident in Opel….,el avea audi a6 de cel putin 2007 dar nu stiu dc.a plecat cu opelul.Pacat ca era un om de milioane si un stomatolog extraordinar de bun….nu sunt 5% din medici cum era omul acesta,un om glumet si care ajuta pe toata lumea daca putea.RIP

  5. #5
    Member
    Data de inscriere
     22-01-2011
    Locatie
     craiova
    Mesaje
    158

    Stati calmi ca si cu Ferrari sau Porche daca dai intr-un cap de pod nu mai scapi , nu e vb de masini low-cost e vorba de condusul cu viteza mai mare decat are masina aderenta in acele conditii (de drum, meteo, oboseala, etc) oricui i se poate intampla… CONDOLEANTE FAMILIEI…

    off topic: ma abat de la subiect si spun ca sincer sunt multi care nu ar trebui sa stea nici pe scaunul din dreapta cu atat mai putin la volan, multi se cred ”raceri”… CINEVA DRAG TE ASTEAPTA SA TE INTORCI BINE ACASA, VIATA ARE PRIORITATE…

    (.)(.)
  6. #6
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2361

    R.I.P. Intradevar viata are prioritate. Nu conteaza masina pe care o conduci. Condusul preventiv poate insemna diferenta dintre viata si moarte oricat de grabit ai fi. Parerea mea ca e cea mai aiurea moarte.. sa mori intre fiarele masinii..ori calcat pe trecerea de pietoni..

  7. #7
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2325

    nu cred ca are importanta marca masinii

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     30-12-2013
    Mesaje
    78

    Sunt Opeluri si Opeluri. Unele au 3 stele altele 5… Nu se pot compara si nu se poate generaliza. Si nu tabla confera rezistenta la accident, sunt alte elemente special proiectate pentru asta. Ca exemplu, Opelul Astra J are 5 stele la Crashtest si este cea mai buna in clasa ei in caz de accident, peste toate celelalte marci. Cel mai bine este sa conduci prudent si sa nu risti gonind nebuneste.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.