Jefuit in Spitalul de urgenta in Craiova

Jefuit in Spitalul de urgenta in Craiova

320
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

CRAIOVA. Un bărbat de 34 de ani din Craiova, recidivist, a jefuit, sâmbătă, un bătrân din Bucovăţ, chiar în incinta Spitalului  Judeţean de Urgenţă.

“Poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie şi jandarmi din cadrul GJMb Craiova împreună cu agenţi de pază din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova l-au prins în flagrant pe Florin V., 34 de ani, din Craiova în timp ce sustrăgea bani din buzunarul părţii vătămate Constantin L., de 61 ani, din Bucovăţ”, a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt alo IPJ Dolj.
Suspectul a profitat de neatenţia bătrânului care se afla pe o bancă la etajul 3 – Secţia Chirurgie şi i-a sustras suma de 200 lei.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind preluate de lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Craiova – Biroul de Investigaţii Criminale.
Bărbatul a fost arestat preventiv pe o perioadă de 29 de zile pentru comiterea infracţiunii de furt.

Sursa: oradedolj.ro



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.