Alertă pe şoselele din Dolj!

Alertă pe şoselele din Dolj!

441
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

DOLJ. În judeţul Dolj, au fost reinstituite filtrele rutiere, care acţionează la intrările şi ieşirile din municipiile şi oraşele judeţului,  pentru ca participanţii la trafic să fie informaţi cu privire la starea drumului şi a condiţiilor de trafic.
Zilnic, pe fiecare schimb, în cele 19 filtre fixe şi în cele 16 patrule intermediare acţionează 150 de poliţişti, dintre care 127 de la formaţiunile de ordine publică şi 23 de la formaţiunile de poliţie rutieră. De asemenea, sunt folosite în executarea atribuţiilor de serviciu 68 autospeciale.
“Efectivele acţionează împreună cu reprezentanţi de la Inspectoratul de Stat pentru Controlul Transportului Rutier şi Registrul Auto Român şi Secţia Drumuri Naţionale, care de asemenea au sprijinit activitatea cu 10 autovehicule. Poliţiştii vin în ajutor cu informaţii utile şi cu sfaturi concrete, fiind astfel prevenite evenimentele rutiere, în această perioadă neînregistrându-se evenimente deosebite”, a declarat agentul Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.

Sursa: oradedolj.ro



1 COMENTARIU

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    690

    Sa spuna ca nu s-a deszapezit orasul nu ca sunt conditiile meteo infavorabile ca asta e adevarul

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.