Craiova: Cinci nominalizări pentru Biblioteca Judeţeană „Aman”, la Premiile ANBPR

Craiova: Cinci nominalizări pentru Biblioteca Judeţeană „Aman”, la Premiile ANBPR

1.131
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Biblioteca Județenă „Alexandru și Aristia Aman” a primit cu onoare nominalizarea la cinci secțiuni din cadrul Premiilor Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România.  SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Premiul de Excelență – pentru merite deosebite în biblioteconomie în întreaga activitate: Maria Urzică, pentru activitatea de peste 4 decenii desfășurată în slujba cititorilor Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman”, o doamnă ce a reușit să fie atât de iubită de cititorii pe care îi întâmpină întotdeauna cu zâmbetul pe buze, o doamnă care știe mereu ceea ce caută utilizatorii, înainte ca aceștia să formuleze întrebarea.

Premiul „Traian Brad”– pentru merite deosebite în biblioteconomie într-un deceniu de activitate: Niculina Trașcă, bibliotecar metodist și coordonator județean Biblionet care prin munca depusă cu seriozitate și dăruire a contribuit la inaugurarea a 74 centre de internet pentru public în cadrul Bibliotecilor publice din localitățile doljene, fiind mereu alături de bibliotecarii din județ prin implicarea în toate activitățile culturale desfășurate de aceștia.

Premiul „Bibliotecarul Anului” – pentru merite deosebite în biblioteconomie: Daniela Popescu, bibliotecar cu un important rol în organizarea fondului de carte și periodice donat de academicianul Dan Berindei, donație ce a onorat Biblioteca Aman, conducând la înființarea Serviciului  Biblioteca Acad. Dan Berindei.

Premiul pentru cel mai bun Site de bibliotecă a fost determinat de un nou concept al site-lui administrat de informaticienii Bibliotecii cu scopul de a promova cât mai eficient toate evenimentele culturale desfășurate în instituție, informațiile fiind actualizate în timp real.

Premiul „Filiala anului” – pentru cea mai activă filială a Asociației: activitatea Bibliotecii Județene ca filială a A.N.B.P.R., toate manifestările culturale din cadrul bibliotecii fiind derulate în parteneriat cu A.N.B.P.R., au determinat nominalizarea la. Filiala Dolj este o structură puternică a A.N.B.P.R care și-a propus promovarea obiectivelor Asociației Naționale a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România, implicarea bibliotecarilor din județ și informarea permanentă a acestora în vederea unei bune dezvoltări profesionale. site-ul bibliotecii

Referindu-se la cele cinci nominalizări managerul Bibliotecii Aman, prof. dr. Lucian Dindirică a declarat:„ mă onorează aceste nominalizări și cred ca Biblioteca Județeană  Alexandru și Aristia Aman este un centru cultural, nu doar prin promovarea și asigurarea serviciilor de informare a publicului, ci și printr-o viață culturală bogată, instituția fiind gazda a sute de evenimente de înaltă ținută, spațiul Bibliotecii fiind unul al dialogului cultural deschis tuturor vârstelor și categoriilor de utilizatori. Nu este ușor să lucrezi cu oamenii, nu este ușor să îi faci pe cei din jur să aprecieze cărțile, dar este atât de simplu să le arăți bucuria cu care îți practici profesia și de aceea vreau să felicit cu sinceritate colectivul Bibliotecii Județene „Alexandru și Aristia Aman” pentru dăruire și implicare în toate proiectele și manifestările culturale derulate în toate secțiile bibliotecii”.

În urmă cu două săptămâni Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” a primit cu bucurie și nominalizarea proiectului Biblioteca Stradală la secțiunea cea mai bună campanie de marketing în cadrul celei de-a III ediții a Galei Industriei de Carte din România Bun de Tipar.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.