Mehedinti: Vamile sunt inchise

Mehedinti: Vamile sunt inchise

337
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

In vama Porţile de Fier I din Mehedinţi circulatia este blocată. Autorităţile din Mehedinţi şi cele din Serbia au căzut de comun acord să nu mai lase niciun autoturism să treacă vama.

În Serbia s-a  instituit un cod roşu de ninsori, ambele intrări în ţară fiind blocate la această oră din cauza ninsorii abundente.

Circulaţia TIR-urilor prin Vama Porţilor de Fier I, pe sensul de ieşire din ţară, a fost oprită duminică, autovehiculele de tonaj greu nemaiputând intra în Serbia, unde este Cod roşu de ninsoare şi viscol. Secretarul de stat în MAI, Mihai Capră, a anunţat că Serbia a solicitat închiderea graniţei cu România, informează RTV.net.

Serbia a solicitat închiderea graniţei cu România, în dreptul judeţului Mehedinţi, având în vedere condiţiile meteo. După cum ştiţi viscolul începe din zona de sud-vest în judeţele Caraş şi Mehedinţi, ceea ce înseamnă că prognozele meteo se vor adeveri, a declarat Mihai Capră.

Potrivit Mediafax, circulaţia TIR-urilor prin Vama Porţile de Fier I va rămâne închisă până când autorităţile din Serbia vor anunţa că drumurile au fost deszăpezite. TIR-urile vor fi oprite la intrarea în Vama Porţile de Fier I, în parcări. În acelaşi timp, poliţiştii de frontieră îi sfătuiesc pe cei care vor să iasă din ţară cu autoturisme să renunţe la drum, dacă nu este absolut necesar având în vedere Codul roşu din Serbia.
În România, meteorologii au prelungit avertizarea Cod portocaliu de ninsori abundente până marţi la ora 14.00 şi au extins-o pentru jumătatea sudică a ţării, potrivit informării postate pe site-ul Administraţiei Naţionale de Meteorologie. Astfel, de luni, ora 12.00 până marţi, ora 2.00, Codul portocaliu de ninsori abundente va fi valabil pentru toate judeţele din jumătatea sudică a ţării şi pentru Dobrogea.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Racer
    Data de inscriere
     22-12-2007
    Locatie
     Niciodata Stabil
    Mesaje
    687

    trebuia sa puna cod rosu si la noi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.