Tenis: ’’Orice campion are un început’’ la Craiova

Tenis: ’’Orice campion are un început’’ la Craiova

521
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Victor Hănescu aduce campania „Orice campion are un început” la Craiova, în data de 19 mai. Astfel, se cotinuă evenimentul început acum un  an în mai multe orașe ale țării, după cum și-a propus tenismanul încă de la debutul proiectului.

Pentru a susține dezvoltarea tenisului pentru juniori, Victor a lansat în 2013 campania „Orice campion are un început”, ce vizează sprijinirea a mii de elevi și juniori din toată ţara. Primul eveniment a avut loc la Tenis Club Curtea de Argeș, unde câteva sute de juniori au avut ocazia să-l aibă ca oaspete și să primească echipament sportiv care să îi ajute în dezvoltarea unei cariere în sport.

Editia 2014 de la Craiova a campaniei ”Orice campion are un început” va avea loc în data de 19 mai 2014 la Clubul Sportiv Popeci Play, str. Henry Ford, nr. 12, începând cu ora 9.00, unde Victor va fi aşteptat de peste 200 juniori de toate vârstele.

Această inițiativă vine din dorința tenismenului român de a porni o mișcare la nivel naţional cu evenimente similare şi de a oferi un punct de plecare unor viitori campioni ai României. Calendarul destinaţiilor din cadrul campaniei vizează cel puţin încă 8 mari oraşe ale României şi implicit mii de copii premiaţi şi motivati.

„Îmi doresc ca tinerii care sunt cu adevărat pasionați de tenis să aibă șansa de a face performanță la cel mai inalt nivel. De aceea, voi face tot posibilul ca evenimente precum Orice campion are un început să inspire, astfel încât susținerea micilor sportivi să continue și din alte direcții. Cred că noi, ca și sportivi de performanță, putem încuraja în multe modalități talentul tinerilor care ne calcă pe urme și mă bucur de fiecare dată să văd entuziasmul în ochii acestora.”, a declarat Victor Hănescu.

Aceeasta ediţie a campaniei „Orice campion are un început” este susţinută de Dr.Oetker România, Dunlop Sport și Renamed Farma.

Promovarea evenimentului este realizată de SCG – Smart Corporation Group.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.