Săptămâna Limbilor Străine cu, despre şi pentru studenţii din Craiova

Săptămâna Limbilor Străine cu, despre şi pentru studenţii din Craiova

702
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Departamentul de Limbi Moderne Aplicate din cadrul Universităţii din Craiova organizează a doua ediţie a evenimentului Săptămâna Limbilor Străine în perioada 21-23 mai 2014, eveniment dedicat studenţilor. Deschiderea oficială va avea loc, miercuri, ora 10.00, la Universitatea din Craiova.

În prima zi (în intervalul orar 11.00 – 13.00), în holul central al Universităţii din Craiova, va putea fi admirată expoziţia de postere Studenţi fără frontieră, realizate de studenţii de la toate facultăţile cu profil nefilologic de la Universitatea din Craiova, care studiază limbaje specializate în limbi străine (franceză, engleză sau spaniolă) şi de către studenţii străini din cadrul anului pregătitor de limbă română. Prezentarea orală a acestora se va susţine în limba studiată, în faţa unei comisii. Procentajul acordat va fi: 30% abilităţile practice şi 70% competenţele lingvistice.

În a doua zi a evenimentului, pe 22 mai, va avea loc simularea examenelor pentru certificarea  competenţelor lingvistice în limbi străine.

A treia zi a evenimentului (23 mai), intitulată Interacţiune culturală în limbaje specializate, se va desfăşura începând cu ora 17.00, în Amfiteatrul Liceului Charles Laugier şi va fi un spectacol deschis publicului care va cuprinde interpretare de scenete de teatru cât şi recitare de poezie în limbile franceză şi engleză.

De asemenea, studenţi ai Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport de la Universitatea din Craiova, premianţi la concursurile naţionale de profil, vor susţine momente speciale de dans.

La final, va avea loc festivitatea de premiere.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.