Primarul Craiovei vrea să înscrie CraiOlguța la OSIM

Primarul Craiovei vrea să înscrie CraiOlguța la OSIM

593
7
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu, a depus la OSIM cererea pentru înregistrarea în nume propriu a denumirii CRAIOLGUTA. Edilul Craiovei a depus solicitarea în data de 15 aprilie, pentru clasele 35 (Publicitate; gestiunea afacerilor comerciale; administratie comerciala; lucrari de birou; import-export, lant de magazine) și 41 (Educatie; instruire; divertisment; activitati sportive si culturale).

Porecla ”CraiOlguța” a fost atribuită Clubului de fotbal CSU Craiova de către jurnaliști imediat după ce șefa administrației locale, Olguța Vasilescu, a anunțat că municipalitatea va reînființa secția de fotbal a Clubului Sportiv Universitatea Craiova și va pune la dispoziția echipei Stadionul ”Ion Oblemenco”.

În repetate rânduri, Olguța Vasilescu a declarat că  nu-i place denumirea, subliniind că echipa nu-i aparține, ci că Primăria – atât cât i-a permis legea –  a contribuit la crearea formației punând la dispoziție stadionul municipal.

De altfel, edilul din Bănie a confirmat, astăzi, pe pagina personală de Facebook că așteaptă certificatul prin care va avea drepturi totale asupra denumirii. ”Da! Am inregistrat „Craiolguta” la OSIM, dupa ce am aflat ca sunt si altii interesati de marca. Din momentul in care voi primi certificatul, nu voi mai permite folosirea in presa a acestei denumiri. Echipa Universitatea Craiova nu poate fi legata de niciun alt nume in afara de gloriile Maximei. Avem suficiente experiente triste, cu altii care au crezut ca ei sunt Universitatea Craiova”, a scris Olguța Vasilescu.

 



7 COMENTARII

  1. #1
    Afacerist
    Data de inscriere
     28-08-2012
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    339

    Sa mai faca si ea niste bani

  2. #2
    Senior Member
    Data de inscriere
     23-12-2006
    Locatie
     Location Location...
    Mesaje
    974

    sa mai vad eu protv-ul ca mai foloseste in exces craiolguta .. sa vezi atunci procese

  3. #3
    Rocker
    Data de inscriere
     13-01-2013
    Mesaje
    524

    Proasta femeie sau razbunatoare mai bine zis ca sa nu mai auda numele craiolguta crede ca dca va cere bani nu va mai folosi nimeni numele.craiolguta e craiolguta adica hotie pe inselatorie nici de cum echipa de fotbal si mai ales sa aiba ceva in comun cu ceea ce numim CAMPIOANA UNEI MARI IUBIRI

    Ei te vor needucatNu-ti place sa citesti,Esti mai usor de controlat
  4. #4
    De-al casei
    Data de inscriere
     11-03-2013
    Mesaje
    274

    s-a gandit ea. care cum a spus „craiolguta” – cling-cling ! (casa de marcat).

  5. #5
    Junior
    Data de inscriere
     12-02-2009
    Mesaje
    69

    ce va mai roade invidia

  6. #6
    De-al casei
    Data de inscriere
     19-11-2008
    Mesaje
    308

    Ce proasta e ca poate fi pronuntat numele la tv ziare si multe altele chear daca e inregistrata la osim muhahahahaha, pai asa si mititelu ii da in judecata pe toti care pronunta numele de universitatea craiova.

    http://www.frf-ajf.ro/dolj/echipe
  7. #7
    Oldtimer
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    1393

    Lasati, o sa-i spuna” CRAIasaolguta”

    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.