Craiova: Cele 50 de autobuze noi ajung la vară în Bănie

Craiova: Cele 50 de autobuze noi ajung la vară în Bănie

663
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

Edilul Craiovei, Olguța Vasilescu, a precizat, astăzi, că, luna viitoare, va putea fi semnat contractul pentru achiziționarea celor 50 de autobuze care urmează să intre în parcul RAT Craiova. Pe de altă parte, primarul a afirmat că lucrările de reabilitare pe Strada ”Calea București” vor fi demarate după finalizarea celor de la linia de tramvai.

Cred că de luna viitoare putem să semnăm déjà contractul cu firma care va câștiga licitația pentru autobuze, deci undeva în această vară ar urma să avem 50 de autopbuze noi, care suplinesc deocamdată absența tramvaiului. 

Linia de tramvai urmează să se reabiliteze până la finalul anului, deși termenul este mult mai mare, dar firmele mă asigură că vor termina. De altfel, cred că pe tronsonul de la Henry Ford ar trebui să se finalizeze în 45 de zile.

Licitația la Calea București la fel, încercăm s-o scoatem pe SEAP luna viitoare, astfel încât imediat după ce s-a terminat de modernizat linia de tramvai să putem s-o asfaltăm”, a declarat Olguța Vasilescu



2 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     03-08-2006
    Locatie
     CV9
    Mesaje
    117

    Asta inseamna ca vom avea si mai mult de 3 trasee de autobuz in Craiova si vor veni mai des de 2 pe ora (traseul 9 cateodata vine si o data pe ora desi este plin ochi) ?

  2. #2
    Member
    Data de inscriere
     01-10-2013
    Mesaje
    162

    De restul nu discut ca sunt strict declaratii politice. Nu uitati ca vrajala cu autobuzele este veche de peste 1 an dar acum fiind an electoral se zic multe,dupa ce trece o sa gaseasca fel si fel de motive ca nu sau inteles ca pana acum si tot asa la iarna cand sunt prezidentiale si tot asa se lugest treburile prin romania.In legatura cu traseul 9 dani90 tin sa te anunt ca merg frecvent cu acest autobuz si merge din jumatate in jumatate de ora chiar si sambata si duminica.Pe relatia lapus-metro in afara de orele de varf dimineata la pranz si seara nu este mai nimeni.Acum ti se pare aglomerat din lapus catre centru si invers si pentr ca nu mai circula rablele alea de tramvaie. si cei din lapus mai ales partea de sus prefera traseul 9 decat sa mearga in autobuzele alea imfecte de tin loc de tramvaie.De o periada de timp traseul 9 a devenit si ami aglomerat pentru ca lumea din Craiovita nu mai are traseul 6 cu care sa mearga in centru si tramvaiul era si este departe de 3 sferturi de carier si din CV9 pana in zona de centru sau calea bucuresti nu ai alta varianta decat traseul 9,care merge spre lapus o poate face si pe traseul E1 care circula si mai des.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.