Dolj: Adolescent de 17 ani, în scaun cu rotile din cauza obezităţii

Dolj: Adolescent de 17 ani, în scaun cu rotile din cauza obezităţii

1.245
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza
Marius are 17 ani şi suferă de obezitate morbidă. Kilogramele s-au acumulat încetul cu încetul, după ce adolescentul a fost părăsit de mama sa, în urmă cu opt ani. De atunci, băiatul a început să mănânce excesiv, iar acum a ajuns în situaţia în care nu se mai poate deplasa singur. Din acest motiv, nu mai merge nici la şcoală. Familia trăieşte din alocaţia lui şi pensia de 300 de lei a bunicii şi nu-i poate asigura un tratament adecvat pentru a se însănătoşi.
Marius a fost lăsat de tată  în grija bunicilor, la Maglavit, iar mâncarea i-a fost alinare. Din păcate, nimeni nu a băgat de seamă că pofta exagerată de mâncare îl va aduce într-un scaun cu rotile. Din martie, nu se mai poate deplasa singur, iar acum depinde de cei din jur pentru a se descurca. Tatăl s-a reîntors acasă pentru a-l ajuta, însă, pe de altă parte, nu mai poate lucra pentru a-şi întreţine familia.
Adolescentul îşi doreşte să slăbească, pentru a avea o viaţă normală. Vrea să revină la şcoală, iar colegii să nu-l mai necăjească. „Este greu pentru mine să fiu în această situaţie. Sunt tânăr şi am toată viaţa înainte. Vreau să slăbesc, este o şansă la viaţă pentru mine“, mărturiseşte Marius Icur.

În 2013, Alexandru Negrici, în vârstă de numai 5 ani, din comuna doljeană Drăgoteşti, a murit din cauza obezităţii morbide. Avea 120 de kilograme, iar familia îl hrănea şi creştea în condiţii inumane. Deşi băiatul a fost dus la Bucureşti pentru tratament imediat ce presa a aflat de povestea lui, la scurtă vreme, Alexandru a murit din cauza afecţiunilor grave cauzate de grăsime.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1232

    Pacat de el

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.