Dolj: PDL susține că ”există mai multe mașini care transportă alegători la...

Dolj: PDL susține că ”există mai multe mașini care transportă alegători la vot”

374
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

Conform PDL Dolj, ”delegatii partidului au constatat ca exista mai multe masini care transporta in mod frecvent alegatori la vot”. Potrivit lui Adrian Căpraru, vocea unică a IPJ Dolj la alegerile europarlamentare, a precizat că sesizarea PDL privind acest posibilul incident a venit prin 112 și se află în curs de cercetare, dar că nu există o plângere scrisă în acest sens. 

Conform PDL Dolj ”intre Filiasi si Argetoaia (sat Salcia), un autoturism marca Logan, de 7 locuri, de culoare rosie, cu numarul de inmatriculare DJ33***, cara oamenii, oprindu-se frecvent in fata sectiilor de votare. In sectia de votare din Salcia, se pare ca numarul de votanti inregistrati pe listele suplimentare (peste 250) l-a depasit pe cele de pe listele permanente. Vom reveni.
– Plenita, doua masini, cu numerele de inmatriculare: DJ82*** si DJ28***
– Giurgita, trei masini, cu numerele de inmatriculare: DJ90***, DJ85***, DJ55***
PDL a sesizat autoritatile, inclusiv prin serviciul de urgente 112. In acelasi timp, reprezentantii nostri au realizat inregistrari foto si video care vor fi puse imediat la dispozitia organelor competente”.


Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.