Olguţa Vasilescu: „Supriza foarte mare la Craiova s-a chemat Mircea Diaconu”

Olguţa Vasilescu: „Supriza foarte mare la Craiova s-a chemat Mircea Diaconu”

596
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Preşedintele PSD Craiova, Olguţa Vasilescu, a declarat, marţi, că la aceste alegeri candidatul independent Mircea Diaconu a fost o surpriză pentru social-democraţii doljeni care l-au şi sprijinit, însă nu se aşteptau să obţină pe Craiova un scor mai mare decât celelalte partide politice.

Aceste alegeri au fost o lecţie şi pentru noi, pentru că nu am luat în considerare anumite persoane care au candidat. Trebuie să spunem că Mircea Diaconu a fost o surpriză foarte mare pentru noi. Ne aşteptam să ia un scor bun. L-am şi sprijinit în această campanie, dar nu aşteptam să treacă înaintea celorlalte partide politice. Trebuie să fiu foarte sinceră şi să spun acest lucru. Adică mi-ar fi fost greu să cred că va bate şi PDL şi PNL pe municipiul Craiova”, a spus Olguţa Vasilescu într-o conferinţă de presă susţinută marţi.

«Celelalte partide şi-au dovedit „forţa”»

Potrivit acesteia, după scoruri, celelalte partide politice aproape că sunt inexistente în Craiova, iar PSD, practic, „s-a bătut cu Mircea Diaconu” . „Acesta este adevărul. Celelalte partide au contat prea puţin în ecuaţia jocului, deşi, de regulă, ştiţi foarte bine că, pe marile oraşe, se votează în primul rând politic. La ţară se mergea foarte mult pe mâna primarului, unde este primarul de aceeaşi culoare politică, se obţine şi un scor foarte bun. În general, în municipii nu este aceeaşi situaţie, pentru că este un scor politic diferit, dar, iată că de această dată supriza foarte mare la Craiova s-a chemat Mircea Diaconu. Pe undeva e foarte bine că s-a întâmplat aşa, pentru că celelalte partide şi-au dovedit forţa”, a spus Vasilescu.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.