Craiova: Trupa „Theatron” pune în scenă spectacolul „La Chunga”. Intrarea este liberă

Craiova: Trupa „Theatron” pune în scenă spectacolul „La Chunga”. Intrarea este liberă

477
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Trupa de teatru „Theatron” a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova oferă, joi, 29 mai 2014, ultima reprezentație a spectacolului „La Chunga” scrisă de Mario Vargas Llosa, laureat al Premiului Nobel pentru literatură. Spectacolul se va desfăşura de la ora 19:00 în sala mare a Casei de Cultură a Studenţilor Craiova. Intrarea este liberă.

Piesa prezintă  o lume complexă, în care cel care vorbește și cel ce fantasmează – cel care este, și cel plăsmuit – sunt o continuitate fără cenzură, un avers și un revers inconfundabil, precum acele veșminte care se pot îmbrăca pe ambele fețe, așa încât, uneori devine imposibil de spus care este fața și care dosul .

Piesa „La Chunga” este un labirint de îngeri și demoni, pune întrebări, trezește conștiințe , și cred că poate avea un mesaj, iar acest mesaj va determina cel puțin o conștiința să se intrebe: de ce?„, spune Ștefan Florescu, coordonatorul trupei de teatru „Theatron”.

 



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.