Reloc pune ochii pe 28 de elevi ai Liceului CFR Craiova pentru...

Reloc pune ochii pe 28 de elevi ai Liceului CFR Craiova pentru a-i angaja

3.886
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 5,00)

RELOC SA oferă sprijin în educarea a 28 de tineri, urmărind dezvoltarea acestora atât ca persoană, cât şi ca membru al societăţii,pentru ca, apoi, dacă rezultatele şcolare le vor permite, să fie cu toţii angajaţi la Reloc.

Ieri reprezentanţii societăţii s-au întâlnit cu viitorii elevi, părinţii acestora,  şi directorul Liceului Tehnologic Căi Ferate Craiova,  în cadrul unei etape de preselecţie a elevilor, viitori angajaţi ai societăţii, în baza demarării proiectului de parteneriat educaţional “Pregătirea forţei de muncă prin şcoala profesională”, încheiat la începutul acestui an.

Prin sprijinul oferit elevilor, având la baza un plan de învăţământ adaptat nevoilor companiei noastre , contribuim activ la formarea profesională a tinerilor, asigurând cazare şi masă, susţinere financiară (burse) şi echipament de lucru pentru practica în producţie pentru următorii trei ani. Absolventii de şcoală profesională Promoţia 2017, care obţin calificarea de “Electromecanic material rulant”, vor fi cu toţii angajati ai societăţii noastre„, spune conducerea Reloc SA.

 



1 COMENTARIU

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     09-12-2006
    Mesaje
    248

    Foarte bine! Felicitări! În sfârşit o firmă care, în loc să se vaite că nu găseşte forţă de muncă bine calificată, înţelege că trebuie să se implice şi să investească în pregătirea acelei forţe de muncă. În ţările normale la cap, firmele racolează şi se implică în pregătirea tinerilor încă de pe băncile şcolilor, pentru a benficia ulterior de forţă de muncă cât mai calificată, este o practică banală, logică, de bun simţ. La noi nu, noi suntem prea deştepţi pentru aşa ceva, mai bine dăm vina pe stat.
    Dragi patroni care vă plângeţi că nu găsiţi mână de lucru calificată, pe cine aşteptaţi să vă pregătească muncitori calificaţi, eventual şi cu experienţă? Sistemul de învăţământ românesc, singur? Atunci mai aşteptaţi! Mult şi bine.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.