Studentă din Craiova, câștigătoarea marelui premiu la Olimpiada Națională a Economiștilor în...

Studentă din Craiova, câștigătoarea marelui premiu la Olimpiada Națională a Economiștilor în Formare

674
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)

O studentă a Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor (FEAA) din Craiova a obţinut distincţia Marele premiu „Dumitru Rusu” la secţiunea licenţă, la OLIMPIADA NAŢIONALĂ A ECONOMIŞTILOR ÎN FORMARE. Este vorba despre Dobre Cătălina, studentă în anul III, care a elaborat lucrarea „Capacitatea creativă a contabilităţii”.

Facultatea de Economie şi Administrarea Afacerilor a fost reprezentată la această competiţie de trei studente, înscrise la secţiunea licenţă cu trei lucrări în domeniul contabilitate. Echipa participantă din cadrul FEAA Craiova a fost coordonată de către conf. univ. dr. Radu Nicolae Bălună  şi prof. univ. dr. Sorinel Domnişoru.

OLIMPIADA NAŢIONALĂ A ECONOMIŞTILOR ÎN FORMARE, Ediţia a IX-a, 2014, domeniul contabilitate şi informatică de gestiune, s-a desfăşurat în perioada 22-24 mai 2014, la Facultatea de Economie şi Administrare a Afacerilor din cadrul Universităţii de Vest din Timişoara.

La acest eveniment, organizat sub egida  ASOCIAŢIEI FACULTĂŢILOR DE ECONOMIE DIN ROMÂNIA, au participat 77 de studenţi din 18 centre universitare. În concurs au fost înscrise 48 de lucrări ştiinţifice, din care 31 de lucrări pentru ciclul de licenţă şi 17 pentru ciclul de master.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.