Un șofer teribilist și-a abandonat victima încarcerată

Un șofer teribilist și-a abandonat victima încarcerată

7.031
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

A provocat un accident din cauza vitezei și a fugit deși familia a rămas încarcerată și rănită. S-a întâmplat azi-noapte în jurul orei 01.00. Un bărbat de 47 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație pe strada Henri Coandă, iar în sensul giratoriu de la intersecția cu strada Caracal a pierdut controlul volanului, a lovit scuarul, un panou publicitar o altă mașină. În urma impactului panoul și-a luat zorul și a aterizat pe un taxi.

 

Șoferul vinovat a fugit de la fața locului și a lăsat în urmă mașina în care se afla încarcerată o persoană. „Echipajul SMURD a găsit încarcerată o persoană de sex masculin care acuza dureri la umărul stâng și gamba stângă”, a declarat Florin Cocoșilă, putător de cuvânt ISU Oltenia.

 

Oamenii legii au dat de urma vinovatului care s-a ales cu dosar penal. „Pe numele persoanei în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și fuga de la locul accidentului”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

 

Foto: Dragoș Roman



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6744

    Panaramă de om frate…

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    4257

    PUSCARIE 10 ANI.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este să știi să pierzi cu demnitate și să câștigi cu modestie
  3. #3
    Insane
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    5231

    Dupa fapta si rasplata…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.