Bărbat agresiv cu fosta soție, reținut de poliție

Bărbat agresiv cu fosta soție, reținut de poliție

10.346
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)
Adrian Dănescu, în vârstă de 39 de ani își terorizează de câteva luni fosta soție, o urmărește și de fiecare dată o amenință. De frică, femeia a cerut în instanță un ordin de protecție care îi interzice bărbatului să se apropie la mai puțin de 100 de metri de ea. Nici asta nu l-a oprit pe fostul soț care pe 25 martie a făcut un scandal monstru la un restaurant din Craiova unde fosta soție ieșise cu niște prieteni. A amenințat-o cu acte de violență și cu moartea atât pe aceasta cât și pe un alt craiovean, acțiuni ce le-au provocat acestora o stare de temere. În baza probatoriului administrat de polițiștii craioveni, un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova a confirmat continuarea urmării penale împotriva suspectului,  totodată fiind dispusă reținerea acestuia pe o perioadă de 24 ore pentru săvârșirea a două infracțiuni de amenințare și o infracțiune de nerespectarea ordinului de protecție”, a declarat Amelia Barbu, purtător de cuvânt IPJ Dolj.
Nu este pentru prima dată când bărbatul încalcă ordinul de protecție. La începutul lunii martie polițiștii Secției 3 Poliție Craiova au înaintat, cu propunere de trimitere în judecată, Parchetului Local un dosar în care bărbatul este acuzat de nerespectare a ordinului de protecție.
sursa foto: doktor.is


1 COMENTARIU

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6762

    Aici este si vina ei. Ce a cautat sa stea cu un damblagiu mintal?..

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.