O delegaţie a Ministerului Sănătăţii vine, azi, la Craiova pentru Spitalul Regional...

O delegaţie a Ministerului Sănătăţii vine, azi, la Craiova pentru Spitalul Regional (Foto simbol)

14.651
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Delegaţia, formată din reprezentanţi ai Ministerului Sănătăţii şi ai Băncii Europene de Investiţii, urmează să aibă întâlniri cu conducerea CJ Dolj, cu furnizorii de utilităţi, precum şi cu conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă din Craiova. Anunțul a fost făcut de președintele CJ Dolj, care a dat asigurări că realizarea spitalului este ”certitudine”.

 

Singurul loc dintre cele trei (propuse pentru construcția spitalelor n.r.) unde există teren este Craiova, pentru că la Cluj-Napoca şi la Iaşi încă nu s-a rezolvat problema amplasamentelor. Eu sunt singur că spitalul din Craiova va fi primul abordat şi sunt sigur că toţi furnizorii de utilităţi îşi vor da mâna pentru acest spital“, a afirmat Ion Prioteasa, președintele CJ Dolj.

 

Potrivit șefului administrației doljene, CJ Dolj ar putea gestiona construcţia noului spital regional, cu cofinanțarea celor cinci judeţe din Oltenia, prin intermediul unei asociaţii de dezvoltare intercomunitare.

 

Cred că CJ Dolj va fi instituţia care va gestiona tot ceea ce ţine de construcţia acestui spital. Autoritatea contractantă este MS, dar beneficiarul final este CJ care, conform Legii 215, poate gestiona şi unele probleme din alte judeţe. Dacă legislaţia nu se schimbă, vom face şi în acest caz o asociaţie de dezvoltare intercomunitară cu toate cele cinci judeţe din Oltenia aşa cum am procedat pentru situaţiile de urgenţă prin care am putut achiziţiona maşini şi echipamente pentru cele cinci inspectorate judeţene de urgenţă”, a mai spus Prioteasa.

Fotografie simbol



3 COMENTARII

  1. #1
    De-al casei
    Data de inscriere
     18-04-2007
    Mesaje
    275

    O sa aiba 10 pacienti pe luna la cat de departe este de oras…. nici doctorii nu cred ca vor fi prea incantati sa lucreze atat de departe de oras… traim in romanica si asta ne ocupa tot timpul… daca ar fi fost dupa mine il construiam in paragina chinezeasca… de langa spitalul militar.

  2. #2
    De-al casei
    Data de inscriere
     01-08-2008
    Locatie
     Sarari
    Mesaje
    389

    Ma pot pisa pe sărăciile astea de miniștrii!
    In poola mea, suntem in 2017 si noi nu avem vaccin pentru cei mici!?
    Pai unde trăim?
    Ministrul poolei are copii? Au vaccin?
    Normal ca da!
    Daca iau amenda, vreau face 2 face pentru ca o vreau mai mare!
    Limbi in pizda’rilor!
    Sau nici aia nu știți sa o faceti!
    Ce box meritați voi….

    While we speak, time is envious and is running away from us. Seize the day, trusting little in the future. Zambetul este ca stergatorul de parbriz .Nu opreste ploaia,Dar te ajuta sa iti vezi de drum !
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-03-2017
    Mesaje
    37
    Citat Mesaj initiat de VA-Studio
    O sa aiba 10 pacienti pe luna la cat de departe este de oras…. nici doctorii nu cred ca vor fi prea incantati sa lucreze atat de departe de oras… traim in romanica si asta ne ocupa tot timpul… daca ar fi fost dupa mine il construiam in paragina chinezeasca… de langa spitalul militar.

    Serios ?La ce distanta de oras este ? ca peste strada esti in Bariera Valcii si nu sunt 500 de metrii. Daca tu stai in bariera, la gara, in Lapus, in Craiovita cat faci pana la spitalul actual ? Ai autobuz la 500m. Cu masina de la gara faci 5 min. din centru maxim 15. Despre ce vorbesti tu aici, ce distanta visezi ? Problema este alta, crezi ca o sa existe acesti spital cu adevarat ? sau peste cate zeci de ani, asta cred ca trebuie sa fie problema, nu locatia. De parca ai zis ca este sus la Mischii, sau Robanesti aproape de Bals, sau chiar la Gura Vaii dincolo de Podari.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.