300.000 de euro duși pe apa Sâmbetei la Calafat (FOTO/VIDEO)

300.000 de euro duși pe apa Sâmbetei la Calafat (FOTO/VIDEO)

7.828
10
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

 

300.000 de euro, bani europeni, s-au scurs în pământ la Calafat. Municipalitatea a amenajat un heleșteu cu finanțare europeană, numai că…după două luni heleșteul a secat. Toată apa s-a scurs în pământ, iar îl loc a rămas un crater.

 

Povestea a început în 2014 când Primăria Calafat a obținut finanțarea pentru realizarea unui heleșteu. Zis și făcut, numai că la nici două luni de la inaugurare heleșteul s-a golit. Acum municipalitatea dă vina pe constructor, iar constructorul pe proiectant. Toți promit însă că se va remedia situația.  „Lucrarea are doi ani garanție. Noi am făcut toate demersurile necesare către firma care a executat lucrarea și către cea de proiectare astfel că trebuie să remedieze problema. S-au făcut o serie de. Nici eu nu m-am așteptat ca apa să se infiltreze în pământ așa de repede. În zonă trebuia să fie un un nivel de apă care să asigure habitatul pentru pentru păsări“, a declarat Dan Vîrtopeanu, administratorul Primăriei Calafat.

 

14138464_1139838892756106_1302484592_nLocalnicii sunt revoltați de decizia primăriei de a investi 300.000 de euro pentru construi un lac. Oamenii spun că având în vedere că orașul se află pe malul Dunării nu era nevoie de un lac. „Cu banii ăștia se putea face multe. Noi suntem la oraș doar în acte, condițiile sunt mai rău ca la țară. Facem focul la bloc cu lemne pentru că s-a ales praful de încălzirea centralizată. Ce nevoie aveam noi de heleșteu în Calafat? “, a spus Mioara Vintilă.

 

Constructorul spune că va rezolva în cel mai scurt timp posibil problema. „Vom analiza situația pentru a vedea ce soluții avem. Nici noi nu ne așteptam să se infiltreze apa așa de repede în pământ. Luăm în calcul inclusiv betonarea“, a spus reprezentantul firmei constructoare, Emanuel Stoica.

 

 

 



10 COMENTARII

  1. #1

    Eee sau dus pe apa sâmbetei…jumate sunt în cine știe ce buzunar.

  2. #2
  3. #3
  4. #4

    Ba da’ fix helesteu pe bani europeni ii lipsea Calafatului ca în rest s.a făcut tot!
    Penibil!

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     03-07-2016
    Mesaje
    33

    Faci orice ca sa furi niste bani, sau mai ales cand ti se spune ca trebuie sa furi( sa aduci) bani la partid. Desi Calafatul are apa sa dea si la caini, ei vroiau sa faca helesteu. Au o ditamai balta la Golenti la intrare in Calafat, nu mai zic de Dunare. Dar asta arata ce minti in colturi, si inguste au uni, si cum dau dovada oamenilor, ca bani lor trebuie furati prin orice metoda, nu conteaza daca este aberanta. Primarul este de la mafia rosie pesedista, ce vroiati, vin alegerile, si trebuie furtati bani pe toate caile, sa se dea la mafiotii mari ai partidului. Bravoi bai minti incolturate, furati pe fata fara pic de jena, prin proiecte aberante, care nici un copil de 3 ani nu reusiti sa prostiti cu el, dar pe voi chiar nu va intereseaza lumea, voi trebuie sa furati doar bani prin orice metoda, ca deaia v-a pus mafia rosie pesedista acolo. HUAAAAAAA !!!!

  6. #6
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     Craiova Brazda
    Mesaje
    3939

    E SA VEDEM CINE RASPUNDE ACUM.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  7. #7
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     29-01-2006
    Mesaje
    1015

    si cand vezi pe strada toti parvenitii in masini de 100k euro, te intrebi de unde dracu’ au astia bani… uite de unde, din banii prostilor

    Lupii sunt mai slabi si mai mici decat elefantii sau leii,insa nu vei vedea niciodata un lup dansand la circ.
  8. #8
    Senior Member
    Data de inscriere
     29-06-2009
    Mesaje
    659

    Cetateni calafeteni iesiti la vot si votati-va primarul la viitoarele alegeri, dar pana atunci solicitati sa se faca in oras si o pista de coborare-viteza pt schiori sau macar o pista de bob.

  9. #9
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4995

    iar pierdem?

  10. #10
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    4626

    Ce i lipseste chelului? Tichie de margaritar!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.