Autobuz cu ușile deschise în mers. Călătorii au îndurat un frig de...

Autobuz cu ușile deschise în mers. Călătorii au îndurat un frig de pomină (VIDEO)

7.909
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 5,00)
După ce tramvaiele au cedat de câteva ori, a venit rândul autobuzelor. Călătorii care au mers astăzi, în jurul prânzului, pe traseul E1 de la Gară către Craiovița Nouă au avut parte de o experiență nu tocmai fericită. Ușa din spate a autobuzului nu s-a închis așa că oamenii au îndurat un frig crâncen. Câțiva pasageri au încercat să închidă ușa, șoferul însă și-a văzut de drum. Un cititor CraiovaForum ne-a semnalat situația și a filmat călătoria de „coșamar“. „A fost foarte frig vă dați seama,  s-a făcut și curent, șoferul nu a oferit vreo explicație. În mod normal ar fi trebuit sa oprească autobuzul cand a văzut ca nu sa închis ușa. A încercat o femeie și un bărbat să închidă ușa punându-și în pericol viața“, ne-a spus acesta.
Conform Regulamentului pentru efectuarea transportului public local de persoane prin curse regulate în municipiul Craiova aprobat de Consiliul Local, șoferul nu avea voie să plece din stație cu ușile deschise. „Art. 21. – Operatorii de transport/transportatorii autorizați vor efectua serviciul de transport public local de persoane prin curse regulate cu respectarea următoarelor obligații: (…)10. să supravegheze urcarea și coborârea călătorilor, să nu plece mijlocul de transport din stații cu ușile deschise sau cu călători aflați pe scările acestuia, precum și cu călători agățați de exteriorul caroseriei“.
Imaginile au ajuns și la conducerea RAT care a demarat o anchetă pentru a vedea ce s-a întâmplat. „Este regretabil ce s-a întâmplat. Ne cerem scuze călătorilor. Cel mai priobabil din cazua temperatorilor scăzute s-a blocat ușa. Astfel de probleme se intensifică în sezonul rece, atunci când temperaturile scad sub zero grade. Vom verifica ce s-a întâmplat și vom lua măsurile ce se impun“, a declarat Sorin Manda, directorul RAT Craiova.



22 COMENTARII

  1. #1

    Olguta a zis ca mai aduce 5 noi unde sunt? a adus 24 din 50 cu cate s-a laudat, restul cand vin?

  2. #2

    Vai de mama noastra .Primaria baga milioane de euro in parcuri si te miri pe nu stiu ce prostii ,iar oamenii merg cu autobuzul ca in Siberia. Asa va trebuie daca ati ales o penala sa conduca acest oras.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     07-01-2014
    Mesaje
    8

    Soferul incearca sa o inchida da pe frigu asta e posibil sa fi inghetat aerul in instalatie sau un senzor nu ia comanda.

  4. #4

    Olgutoooo unde sunt autobuzele alea noi… Ca tramvaiele le-am văzut sunt tot alea vechi

  5. #5

    Sunt la pictat cum au fost si tramvaiele !

  6. #6

    Cel mai tare traseu 3!Epoca Flinston!

  7. #7

    Sa veniti sa circulati pe traseul 2(2b), cu autobuzele alea veeeeechiiiiiiiiii de tabla sa vedeti avolo conditii!

  8. #8

    Nu sunt nici astia asa de vechi ,doar ca sunt prost intretinute .Daca la conducerea RAT-ului au fost puse rudele lor din cauza asta a ajuns asa de rau RAT Craiova .

  9. #9
  10. #10
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6226

    Era si frig al dracu la -2 grade ). Autobuze lesinate ce sa mai.

    V.M.P.T.I.S.I.2016 !!
  11. #11
  12. #12
  13. #13

    dupa alegeri,daca o voteaza ….”desteptii”.

  14. #14

    au lipit niste autocolante pe ele,ca nici nu mai vezi prin ce zona a orasului esti.ceva de groaza!

  15. #15
    Gamer
    Data de inscriere
     31-07-2009
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    27

    stire de kkt daca ar fi oprit autobuzu sa faca ceva la usa sareau toti in sus ca intarzie unde trebuie sa ajunga si nu e datoria soferului sa repare usa ca nu o fi si mecanic pe langa faptul ca e sofer

  16. #16

    Trebuia li retrase până se reparau. Nu au voie să circule cu ușile deschise.

  17. #17

    Nu mai vorbesc de tramvaie…jalnice, de 100ani,când merg zici ca este cutremur!

  18. #18
    Newcomer
    Data de inscriere
     20-11-2016
    Mesaje
    34

    O sa le aduca aproape la alegerile viitoare, peste 4 ani, acum a iesit primareasa mai aduce o duda, cand se apropie alegerile mai promite altele 50, tramvaie noi, sa prosteasca pe prosti sa o voteze.
    PS. Saptamana trecuta am vazut un tramvai dala „modernizat” ca mergea cu usa deschisa cand urca panta de la pod electro. UE pesede !!! si toti mafiotii politicieni indiferent de partid. Asta sa nu mai zica pesedisti ca tin cu basescu, constantinescu, etc : )

  19. #19
    0-day Member
    Data de inscriere
     02-12-2016
    Mesaje
    2

    Hai sa judecam putin inainte de a trage concluzii. Se poate intampla asta la orice produs nou, important este sa se remedieze, si sa se faca treaba buna, nu de mantuiala cum se face prin Romania in marea majoritate. Cel mai bine ar fi fost sa se dea lumea jos, si autobuzul sa mearga la garaj, sa nu expuna calatorii la astfel de pericole, asta se intampla intr-o tara civilizata, dar la noi stiti voi, ca la nimeni. Despre celelalte harburi nu avem ce discuta, sunt vechi, si cu lucrarile de mantuiala e logic sa se intample. Lafel, intr-o tara civilizata acestea erau casate, nu mai aveau ce sa caute pe strazi, dar stiti cum este, noi invocam mereu ca nu avem bani. Pai mafiotii astia daca fura toti pe toate partile normal ca pentru oamenii de rand nu mai au bani de salarii, pensii, sa le creeze conditii mai bune in toate domeniile, dar asta este, se merge pe ideea ca la „fraieri” merge si asa, ca doar ne cred niste idioti acesti retarzi care sunt la conducere, nu ca nu am fi in marea noastra majoritate, dar asta este. Apropo, si un tramvai l-am zarit acum o saptamana pe la Electro, tot asa mergea cu o usa deschisa. Inrest numai de bine pentru mafioti, si dumnezeu cu mila pentru restul. Ar trebuii porcul ala de genoiu sa il ei sa-i dai cu delaratia lui in muie, cand spunea el ca odata ce o sa fie repuse in circulatie „tramvaiele reabilitate”(colantate o sa dispara toate vechiturile de pe strazi, ca deh o sa se faca sistem de transport in comun de lux, ce o sa faca lumea sa lase masinile acasa D ori asa ceva nu sa intamplat, cotetele al;ea Prestij, si Dacurile cu Romanele de acum 40 de ani sunt la locul lor pe strazi, care mananca o gramada de bani incontinuare, plus ca creeazi un discomfort pasagerilor, decat cu alea mai bine pe jos sau cu bicicleta.

  20. #20
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-11-2016
    Mesaje
    24

    E misto ca ne intoarcem inainte de 1989 cand mergeam prin Bucuresti agatati de usi sau exact ca acum in aer liber si curat(?). O tara in disolutie o tara de hoti si de escroci.asa se intampla cand coruptia a cuprins totul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.