Craiova: Autobuzele noi mai așteaptă, investiția a fost tăiată

Craiova: Autobuzele noi mai așteaptă, investiția a fost tăiată

5.518
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Rectificarea de toamnă anunță un buget local pe minus, iar consecința directă este că municipalitatea taie unele investiții promise pentru a le acoperi pe altele. Una dintre veștile proaste este tăierea banilor pentru un nou lot de autobuze. Nici pentru reabilitarea și consolidarea corpului central al C.N. ”Carol I” și Operei Româna Craiova nu vor mai fi decât jumătate din banii pe care municipalitatea îi bugetase. investitii

 

Consiliul local aprobase alocarea unui buget de 5,2 milioane de lei pentru achiziția de autobuze noi la ultima ședință, în 29 septembrie a.c., însă acum toți banii au fost retrași și redirecționați către alte proiecte aflate în derulare, precum Stadionul” Oblemenco”, Spitalul ”Filantropia” sau Centrul de Recuperare din Luncă.

 

Lista de investiţii publice a municipalităţii se diminuează per total cu 3,2 milioane de lei. Pe lângă banii de autobuze, tăiaţi au fost şi 700.000 de lei pentru anveloparea şcolilor. De asemenea, suma necesară documentaţiei pentru reabilitarea Colegiului Naţional „Carol I” a fost redusă la jumătate, de la 414.000 lei la 212.000 lei. Retraşi au fost şi aproape toţi banii necesari reabilitării centralei termice a Colegiului Naţional „Elena Cuza”, respectiv 450.000 de lei tăiaţi din cei 484.000 de lei care fuseseră alocați. De asemenea, de pe lista investiţiilor au fost retraşi şi banii pentru PUG-ul municipiului Craiova (90.000 lei). Tăieri masive s-au făcut și la Stadionul de atletism.



8 COMENTARII

  1. #1

    Deci cand a fost treaba cu capitala europeana s-au sifonat peste 1 milion de euro, dar cand e vorba de transport in comun si scoli nu sunt bani. Hai sa le facem cantonament de 5 stele fotbalistilor, da-i dracu’ de copii. Pot sa invete si in frig. Mofturi.

  2. #2

    Bravo ,mare dreptate ai ,dau banii clonatilor din fotbal cs wc clona Craiova srl în loc să faca spitale ptr ca avem nevoie să aducă doctorii cum sunt la Timișoara ,Târgu Mureș nu măcelării cum avem noi în Craiova care nu se duc la cursuri de specialitate ,habar nu au ce căuta acolo ,catedrala este o mare afacere nu o termina ptr ca milogii aia de la mitropolie au închiriat toate spatiile ,așa că luați măsuri nu mai dați bani bisericilor aiurea

  3. #3

    Târgul lui Olguta si gloata de votanti merita soarta dar sigur nu pricep ce scrie in articol …

  4. #4

    Mai bine ar face ceva cu spitalele astea , asta ar trebui sa fie prioritatea.

  5. #5

    Lov…….v-am DAT vorbe ……nu v-ati saturat zice marea senatoare cretins.

  6. #6

    Tramvaiele fac toti banii….nu e cazul de alte achizitii. Cine stie ce carute ar mai fi cumparat cu titlu de „ultimul racnet” .

  7. #7

    Unde sunt banii! De ce vrea să fugă la București actualul primar al Craioveni.

  8. #8
    Junior
    Data de inscriere
     28-09-2016
    Mesaje
    98

    Asta pentru prostime : a fost „taiate” ca le trebuia mafiotilor bani in campania electorala ca sunt alegeri

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.