Circulație închisă în Barieră pentru finalizarea lucrărilor

Circulație închisă în Barieră pentru finalizarea lucrărilor

1.898
8
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

De miercuri, 25 mai, de la ora 08.00 se închide circulaţia rutieră de la intersecţia cu str. Toamnei până la intersecţia cu str. Rozelor. Restricţia de circulaţie rămâne valabilă până la finalizarea lucrărilor de asfaltare, în funcţie de condiţiile meteo.

Participanţii la trafic sunt rugaţi să nu staţioneze şi să nu parcheze în zona de lucrări în perioada restricţiilor pentru a nu îngreuna activitatea echipelor de lucru, iar riveranii să găsească rute alternative.

În perioada de restricţii în zonă vor avea acces maşinile echipajelor de intervenţie. În ceea ce priveşte mijloacele de transport în comun, staţiile şi orarul de circulaţie se menţin, traseul 17 urmând să fie deviat astfel:

  • Pe tur: Dacia – Alea 4 Şimnic – Centura de Nord – Str.Bariera – intersecţia străzii Bariera cu str. Parângul – str. Bariera – cap linie Şimnic;
  • Pe retur: cap linie Şimnic – Str. Bariera – intersecţia străzii Bariera cu str. Parângul – Bariera –  Centura de Nord – Alea 4 Şimnic – Bld. Dacia – Gară.

Fotografie arhivă



8 COMENTARII

  1. #1

    o stire cu adevarat surprinzatoare ar fi „Circulatie DESCHISA in Bariera”

  2. #2
  3. #3
  4. #4
    Senior Member
    Data de inscriere
     07-01-2006
    Locatie
     !
    Mesaje
    633

    Urmeaza sa ploua?!

    Chestia haioasa la aceasta semnatura este ca, in momentul in care realizezi ca acest text este fara sens, este prea tarziu pentru a te opri din citit...
  5. #5

    Sa se inchida toata Bariera,ca oricum nu apartine de Craiova .

  6. #6

    Iar???? Dorele, ai înnebunit?

  7. #7

    Mai mult ca sigur că după alegeri se va închide din nou, căci se vor observa deficienţe.

  8. #8

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.