Craiova: Taxă specială pentru gunoiul menajer, de la 1 noiembrie

Craiova: Taxă specială pentru gunoiul menajer, de la 1 noiembrie

2.177
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Taxa specială, în cuantum de 7 lei, va fi aplicată, în Craiova, începând cu 1 noiembrie a.c., cetățenilor care nu au contract de ridicare a gunoiului menajer cu Salubritatea. Din 2016, taxa va fi impusă tuturor craiovenilor, indiferent că au sau nu contract cu serviciul public de salubritate. Ea se impune care urmare a implementării la nivelul județului a Masterplanului de deșeuri.

 

Cei 7 lei vor fi plătiți lunar, prin Serviciul de Taxe și Impozite al Primăriei Craiova, pentru început de craiovenii care nu contract cu SC Salubritate Craiova pentru ridicarea gunoiului menajer din gospodărie și, ulterior, din 2016, și de cei care plătesc deja pentru acest serviciu, inclus la întreținerea pe care o achită asociației de proprietari de care aparțin.



3 COMENTARII

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    4030

    Aiurea..

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    4043

    se mira din ce sa mai scoata bani

  3. #3
    @#I
    Senior Member
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    845

    Am ajuns să le plătim hoților tot felul de taxe pentru nimic, la curent, la apă, la canal, la gunoi la…Chiar dacă nu consumi plătești milioane pe an pentru NIMIC, pentru hoțiile porcilor .
    Calculați și voi câți bani vor fura cu această nouă hoție: 84 de lei /an înmulțit cu zecii de mii de plătitori ! MILIARDE de LEI NOI.
    Vreau să-i văd la pușcărie pe toți hoții ăștia, în frunte cu Ponta și Olga, ”premierul” urmărit penal, fugar!
    Vă mai amintiți de taxa pe câini? Să votați la peceriștii hoți până veți rămâne numai voi în mizeria asta de Oltenie!

    PS: Nu aștept nimic de la corupții din ”justiția” din Craiova/Oltenia. De la ei aștept să îngroașe rândurile pușcăriașilor.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.