A doua aeronavă WizzAir a aterizat la Craiova. Cinci noi destinații din...

A doua aeronavă WizzAir a aterizat la Craiova. Cinci noi destinații din această primăvară

33.446
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 3,00)

O nouă aeronavă Wizz Air a aterizat astăzi la Craiova. Este vorba despre un Airbus A320 nou-nouț care va asigura transportul pe noile rute. Aste pentru că de anul acesta se poate zbura din Bănie către Koln, Paris, Veneția, Madrid și Liverpool. „Suntem aici la un moment deosebit de important, practic la o nouă etapă de dezvoltare a Aeroportului din Craiova, o dublare a zborurilor de la Craiova către destinații importante. Aeroportul din Craiova împlinește astăzi “pohta ce-am poftit”, pentru că ne-am dorit în această perioadă, după ce am zburat în Italia, Anglia sau Spania, să putem zbura și către alte destinații. Și, iată, o aeronavă vine de la Koln și va pleca spre Paris, acolo unde foarte mulți craioveni și olteni ne-au scris că ar dori să plece. De asemenea, vor fi zboruri către Liverpool, Veneția și Madrid”, a declarat Ion Prioteasa, președintele Consiliului Județean Dolj.

 

Zborul către Paris a fost așteptat de multă vreme de craioveni. Astfel că astăzi, la primul zbor către Franța, avionul a fost plin. „Aștept de câțiva ani să se facă zboruri către Paris. Mă bucur că în sfârșit pot pleca din Craiova. Plec în vizită la cineva din familie. Până acum trebuia să mă duc la București, vă dați seama, timp pierdut pe drum, bani în plus pentru a ajunge la Otopeni. Sper ca aeroportul să se dezvolte și mai mult și să avem și alte noi destinații„, a spus unul dintre pasagerii de astăzi.

 

Cu noile rute s-a ajuns la 33 de zboruri pe săptămână de la Craiova. Asta înseamnă noi investiții ale Consiliului Județean pentru modernizare. “ 33 de plecări pe săptămâna de la Craiova ne crează „o problemă” la care aproape că nu ne-a gândit, o dezvoltare așa de impetuoasă încât suntem nevoiți să extindem terminalul de plecări și de sosiri”, a adăugat Ion Prioteasa. Mai marii județului vor aloca sume importante de bani pentru extinderea aeroportului și speră ca pe viitor să fie și alte noi curse.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     10-03-2017
    Mesaje
    4

    Aeronava in sine a aterizat de ieri de la ora 11:40 la pranz. Dimineata a plecat pe ruta spre Koln dupa cursa de Bergamo. Cand ati pozat voi se intorcea dupa ruta deja. Cat despre avionul „nou nout” care saracul are 4 ani deja, si 10 milioane de km zburati la activ . Nu mai spuneti tampenii ca nu toti sunt habarnisti. Sau daca va luati dupa ce delireaza preoteasa iar nu e bine sa cascati urechile in gura lui ca abereaza rau de tot.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.