Ultima ședință, la Primăria Craiova. Consilierii și-au urat de bine!

Ultima ședință, la Primăria Craiova. Consilierii și-au urat de bine!

1.812
16
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Consiliul Local Craiova s-a întrunit, astăzi, într-o ultimă ședință ordinară în această formulă. Aleșii locali au trecut de la acuze și reproșuri, la laude și mulțumiri, dar, în cele din urmă, cu toții au ieșit la o poză de grup, în fața sediului, la invitația colegului Ionel Pană. Primarul a mulțumit, de asemenea, Consiliului Local pentru colaborarea din cei patru și pentru că ”nu a ridicat probleme de ostilitate”. Ce-i drept, edilul s-a bucurat de majoritate în plen, iar proiectele propuse de primar au trecut fără probleme.  

 

ultima sedinta CLM 26 mai 2016

Cu o emoție asemănătoare momentului de absolvire a liceului, unii dintre aleșii locali au ținut scurte discursuri cu mulțumiri adresate colegilor și executivului, alții s-au scuzat că nu au reușit să facă mai multe proiecte pentru oraș, iar alții să reproșeze felul în care primarul și-a dus la îndeplinire mandatul. ”Înțepăturile” electorale nu au lipsit, deși președintele de ședință a rugat audiența în câteva rânduri să renunțe la vorbele propagandiste. Primarul Olguța Vasilescu a fost acuzat că nu a reușit să îndeplinească promisiunile cu care a câștigat alegerile în urmă cu patru ani, că nu a dus la bun sfârșit proiectele europene și că a tratat craiovenii cu aroganță. La rându-i, edilul s-a justificat punctual, fără a pierde ocazia de a trece în revistă realizările din mandat.

 

Primarul i-a lăudat pe candidații la alegerile locale pentru decența cu care s-a desfășurat campania electorală, până acum, în oraș, și că nu s-au folosit de evenimentele organizate de municipalitate pentru a câștiga capital electoral. Edilul le-a mulţumit şi angajaţilor primăriei, despre care a afirmat că „în proporţie de 90 la sută au înţeles să îşi facă foarte bine datoria”.

 

În finalul ședinței, consilierii locali care au vrut au ieșit la o poză de grup în fața Primăriei Craiova.



16 COMENTARII

  1. #1

    Urmeaza „bratarile” ? 10 cu executare!

  2. #2
  3. #3
  4. #4

    la puscarie se merge din al doilea mandat

  5. #5

    mai aveti un pic de condus mafiotilor ati furat pe capete, dar cum partidul psd e corup si el face justitia ca denea e condus de psd.rusine dna rusine judecatori,avem o tara de mafioti de 26 de ani, deasta vrea sa ne goneasca mereu in europa sa muncim casa aibe ei bani

  6. #6

    Blocara toata craiovita noua nu se mai poate intra cu masina la bloc. Nu sunt sanatosi la cap.

  7. #7

    Ia si-i du pe ei in loc cu verdeata si fara de prihana…

  8. #8
  9. #9
  10. #10

    Ultima ședință înainte de o noua vizita la DNA.
    La mulți ani ! ( cu executare )

  11. #11
  12. #12
  13. #13
  14. #14
  15. #15
  16. #16

    Si noi le uram numai de bine…

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.