Bancnotă de 50 € falsă, descoperită la P.T.F. Calafat

Bancnotă de 50 € falsă, descoperită la P.T.F. Calafat

885
5
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii de frontieră din cadrul I.T.P.F. Giurgiu – P.T.F. Calafat cercetează un cetăţean român care a intenţionat să achite taxa de pod cu o bancnotă falsă de 50 de euro. Cazul a fost sesizat ieri, în jurul orei 16.30, de un controlor de trafic din cadrul Agenţiei de Control şi Încasare Calafat.

Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că bancnota era falsă şi că a primit-o ca rest în Bulgaria. ”În urma verificărilor efectuate de către lucrătorii noştri, s-a constatat faptul că persoana în cauză este cetăţeanul român Florian V., în vârstă de 37 de ani, iar în urma examinării bancnotei a reieşit că aceasta nu prezintă elementele de siguranţă ale uneia autentice”, a precizat purtătorul de cuvânt S.T.P.F. Dolj, comisar şef de poliţie Romică Ivănoiu.

 

Bancnota a fost reţinută pe bază de dovadă, iar în cauză au fost întocmite actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunii tentativă de punere în circulaţie de valori falsificate. 



5 COMENTARII

  1. #1
    Newcomer
    Data de inscriere
     27-05-2009
    Locatie
     Norvegia
    Mesaje
    34

    nu-l cunosc si nu ii iau apararea
    dar daca omul chiar a primit-o rest asa cum spune , cum dovedeste el asta )
    trebuie sa recunoastem ca aproape nimeni nu verifica bancnotele primite rest daca sunt false sau nu si se poate intampla oricui …..

  2. #2
    Maniac
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    3398

    Probabil omu avea dreptate si a primit-o rest.. Ar fi si culmea prostiei sa te duci la vama cu bancnote false..
    Ar trebui ca pe langa tentativa de punere in circulatie de valori falsificate politistii de la punctul de frontiera sa-si deschida si ei un „dosar de prostie penala” fiindca nu e prima data cand se intampla lucrul asta.. la frontiera..
    Sa puna dracu un cititor cu uv si un poster cum sa verifice romanii care vin din Bulgaria bancnotele (daca sunt false) si pancarte de avertizare.. dar nu ei, fac dosare pe banda.. cinste politiei romane.. pe zi ce trece imi e si mai multa sila de institutiile din Romania, parca as trai in centrul Africii..

  3. #3
    Rocker
    Data de inscriere
     13-01-2013
    Mesaje
    636

    trebuie sa nu mai fi vazut euro ca sa poti spune ca e falsa,e foarte greu sa nu iti dai seama dupa holograme

    Ei te vor needucat ! Nu-ti place sa citesti,Esti mai usor de controlat
  4. #4
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-01-2015
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    8

    Acuma e cu dus – intors , e si vina lui pentru ca daca tot o sa te joci cu valuta , ia o lampa UV portabila e doar 50 ron ,se gasesc si in magazine si pe internet. Eu ma ocup cu masini si port una mereu cu mine pentru toti acei destepti care au acte false la masini .( Nu stiu frate asa am luat-o si eu). Se stie deja ca exista valuta falsa , s-au inregistrat cazuri si la Galicea Mare , si zonele apropiate…. si la fel oamenii si-au luat lampi UV . Asta e nestiiinta e si ea o crima, spre exemplu am un prieten a luat o masina si la fel acte false la ea. nu a facut contract cu omu nimic , si la vama a ramas fara ea…. prostia e ca atunci cand a luat-o nu m-a intrebat pe mine sau la orice birou de acte auto ca doar alora le trec sute de acte prin fata zilnic ..

    Asa si cu banii, daca stii ca ai treaba in valuta , fa totusi o investitie mica si nu ai sa regreti.

  5. #5
    Newcomer
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    39

    Nu este primul si ultimul care pateste asta!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.