Dolj: Au furat bunuri din mașini, iar cu una au intrat în...

Dolj: Au furat bunuri din mașini, iar cu una au intrat în gardul cimitirului

357
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii doljeni au solicitat, ieri, instanţei de judecată punerea în mişcare a acţiunii penale şi cercetarea în stare de reţinere a doi tineri din județ suspectaţi de comiterea a zece furturi. Cei doi au furat o mașină cu care unul dintre ei a intrat, apoi, în gardul de beton al cimitirului din Maglavit.

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat au stabilit, în urma investigaţiilor, faptul Elvis M., de 18 ani, şi Ionuț C., de 20 de ani, ambii din comuna Cetate, au sustras, în perioada 17-28 august a.c., bunuri din opt autoturisme, totodatată sustrăgând un moped, dar şi un autoturism, pe care, ulterior, l-au avariat. Tânărul de 21 de ani a profitat de faptul că autoturismul avea una dintre portiere neasigurată şi cheile în contact şi astfel l-a sustras şi l-a condus circa 2 km pe drumurile publice din localitatea Maglavit. Pentru că nu poseda permis de conducere, a pierdut controlul asupra directiei demers într-o curbă intrând în gardul de beton al cimitirului din localitate.

În baza probatoriului administrat de poliţişti propunerea a fost însuşită de  Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat iar dosarul a fost înaintat Judecătoriei Calafat care a emis pe numele celor doi doljeni mandate de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1730

    Si astia alti prosti

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2

    Data de inscriere
     02-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22065

    hoti prosti aparent e greu sa fi si hot in ziua de astazi

  3. #3
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3053

    moromete cu tandala

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.