Eveniment solemn la Primăria Craiova: Regele Mihai I, cetăţean de onoare al...

Eveniment solemn la Primăria Craiova: Regele Mihai I, cetăţean de onoare al Băniei

599
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primăria Craiova a găzduit în această dimineaţă Ceremonia festivă ocazionată de cea de a XVII-a ediţie a Zilelor Municipiului Craiova, în cadrul căreia Regele Mihai I al României a primit titlul de Cetăţean de Onoare al oraşului. Totodată, elevii olimpici şi premianţi la concursurile naţionale şi internaţionale, alături de profesorii îndrumători, au fost răsplătiţi de municipalitate cu diplome de merit, cadouri şi bani.

La eveniment au participat Alteţa Sa Regală Principele Nicolae, care a primit de la primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, distincţia în numele Regelui şi prof. univ. dr. Adrian Cioroianu, decanul facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Bucureşti, alături de oficialităţile locale şi judeţene: prefectul de Dolj, Marius Deca şi preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.

În această seară, de la ora 20.00, debutează şi seria concertelor în aer liber, în Piaţa Mihai Viteazul, cu No Antidote, C.I.A., Andra, Alex Velea şi Cristi Minculescu.



1 COMENTARIU

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     31-05-2013
    Mesaje
    1

    Nu ne …grabim?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.