”Furtuna” încheie Anul Shakespeare la Craiova, pe scena Teatrului ”Colibri”

”Furtuna” încheie Anul Shakespeare la Craiova, pe scena Teatrului ”Colibri”

3.439
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Teatrul Colibri Craiova prezintă în acest week-end-ul Furtuna, de William Shakespeare, spectacol care a avut premiera la sfârșitul lunii noiembrie și care a mediat întâlnirea a două personalități din lumea teatrului dramatic și din universul artei animației, actorul Marcel Iureș și regizorul Cristian Pepino.

 

Furtuna la Colibri este o producție inspirată de arta animației, care aduce în scenă teatrul în teatru, pe un scenariu și în regia lui Cristian Pepino, prin inedita întâlnire a actorului Marcel Iureș cu păpușarii Oana Stancu, Geo Dinescu, Mugur Prisăcaru și Marin Fagu (care este și autorul muzicii). Decorurile sunt creația lui Remus Alexandru Gabor, iar costumele sunt concepute de Raluca Aionițoaie, scenografi care deși nu sunt la prima lor colaborare cu teatrul sunt în premieră implicați într-o montare pe scena teatrului de animație.

 

Spectacolul Furtuna spune altfel povestea shakespeariană și o face de data aceasta pentru publicul de toate vârstele, prin actori și păpuși, într-o notă de fantastic și umor vorbind despre putere și destin, răzbunare și iertare, despre dominația binelui asupra răului.

 

Cele două reprezentanții programate sâmbătă, 10 decembrie 2016, ora 18:00 și  duminică, 11 decembrie 2016, ora 19:00, încheie Anul Shakespeare la Craiova și confirmă și continuă parteneriatul păpușilor cu actorul Marcel Iureș, început în anul 2014 cu Microstagiunea Colibri într-un ACT, proiect care a deschis Teatrul Colibri spre adolescenți și tineri.

 

Preţ bilet: 20 lei

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 şi 16:00 – 19:00, iar duminica, în intervalul 10:00 – 13:00.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.