Maraton de shopping și activități sportive, în centrul Craiovei

Maraton de shopping și activități sportive, în centrul Craiovei

4.089
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Mercur Center Craiova, în parteneriat cu AIESEC Craiova, JCI Craiova și DJST Dolj organizează, la Terasa Mercur Center, vineri, 19 august, evenimentul ”Fashion vs Sport”, un eveniment dedicat pasionaților de shopping și mișcare în aer liber.

 

Vor avea loc demonstrații sportive de baschet, volei, tenis și baby fotbal. Sportivii craioveni de la echipa de baschet SCM Craiova vor fi prezenți la Mercur Center, începând cu orele 19.00 și vor acorda autografe pentru clienții centrului comercial.

 

Acțiunea va continua cu un flashmob internațional, alături de voluntarii străini din AIESEC, la care poți lua parte activ. Iar daca mersul pe bicicletă este una dintre pasiunile tale, atunci ești așteptat la eveniment împreună cu prietenii și bicicletele voastre pentru un tur al orașului, pe două roți, la Cycling Day! Traseul este următorul: Piața Mihai Viteazul – Str. Popa Sapcă – Str. Mihai Viteazul – Str. Bibescu – Str. Brestei – Bld. Nicolae Titulescu – Str. Amaradia – Bld. Dacia – Str. Frații Golești – Bld. Carol I – Calea București – Str. A.I. Cuza – Piața Mihai Viteazul. Startul și sosirea vor avea loc de pe terasa Mercur Center Craiova!
Facem cumpărături și profităm de promoțiile din Mercur Center, jucăm baschet, fotbal, volei, badminton, ne răcorim și ne energizăm cu meniurile de la etajul trei, bem o cafea și un fresh la cafenelele din etajul 4 și încheiem seara în forță, cu un tur pe bicicletă!, au declarat organizatorii”, îndeamnă organizatorii.

 

Mai multe informații găsiți pe site-ul evenimentului! https://www.facebook.com/events/1063861460335478/



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.