Pandurii anunță că vor veni cu echipa a doua la meciul cu...

Pandurii anunță că vor veni cu echipa a doua la meciul cu Craiova

7.276
17
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Probleme la Pandurii Târgu Jiu. Jucătorii pregătiți de Petre Grigoraș au fost amânați din nou cu plata salariilor restante și amenință că nu se vor prezenta sâmbătă la meciul din prima etapă a sezonului regulat din Liga 1, cu CS Universitatea Craiova.

Narcis Răducan, președintele grupării gorjene, a declarat că fotbaliștii clubului din Târgu Jiu au refuzat să facă antrenamentul de astăzi și că nu vor să se prezinte la meciul programat sâmbătă, de la ora 14:00, pe Stadionul „Extensiv”, iar în acest condiții, Petre Grigoraș ar putea alinia garnitura echipei secunde în fața formației antrenate de Gigi Mulțescu.

Jucătorii au refuzat să facă antrenament astăzi. În mod normal e greu de acceptat aşa ceva, însă fotbaliştii de la Pandurii chiar au fost mai mult decât înţelegători până acum. Ultima promisiune a fost făcută public de membrii asociaţi şi luni trebuia să fie plătit salariul. Nu vor să meargă la Craiova şi atunci vom folosi echipa a doua. Grigoraş şi cu mine am beneficiat până acum de totala lor înţelegere, dar după Timişoara ne-au transmis că aşa nu mai vor să continue„, a spus Narcis Răducan, citat de Digisport.

În urmă cu o săptămână, clubul Pandurii Târgu Jiu a intrat în insolvență, iar firma Consulting Company Ipurl a fost desemnat ca și administrator judiciar.

Foto: Remus Badea



17 COMENTARII

  1. #1

    Si daca vine cu prima echipa ii batem forta stiinta

  2. #2

    Forța Pandurii bateți clonatii cs wc clona Craiova srl

  3. #3

    I i plătește berbecul fcsbist pe mercenarii de la pandurii Ghencea ,si o sa joace cu Craiova pe viață și pe moarte!!

  4. #4

    mititelule iar ai facebook uri false?

  5. #5

    Pandurii = Rapid ! Faliment ,Liga a patra !

  6. #6

    I-ai clonat tu cu cine ??Dispari !

  7. #7

    Îi mai prostește Narcis o dată pe jucători și el mai ia o primă )

  8. #8

    O să le dea salariile cînd o să ia banii de la DIGI adică în primăvară .

  9. #9
  10. #10

    Hai Ştiința ! Muie Mititelu , Gabii Blondu şi alți trădători !!!!

  11. #11

    Foate bine !!! ce m-as rade sa bata clonatii cu juniorii, m-as caca pe mine de ras MUIE CLONEI PESEDISTE facuta la apelul de seara de largura si pui monta alaturi de mafiotii de la liga si federatie.

  12. #12
  13. #13

    Ştefăniţă Sandu Bagami-as pula in mortii tai si a lu mititelu ala cu clona ta de cacati facuti la apelul de seara al partidului rosu mafiot. Cum mortii vostri asimilati voi lumea cu mititelu ca nu suporta clona. BAAAA MUISTILOR CLONATI, voi nu stiti ca nu se poate dragoste cu sila ? nu mai pozati in echipa orasului ca sunteti niste clone ordinare acute la comanda mafiotilor pesedist, impreuna cu alcooluta larguta. Craiova nu mai are echipa, echipa adevarata a disparut, a fost desfintata.

  14. #14

    Bagami-as pula in mortii tai si a lu mititelu ala cu clona ta de cacati facuti la apelul de seara al partidului rosu mafiot. Cum mortii vostri asimilati voi lumea cu mititelu ca nu suporta clona. BAAAA MUISTILOR CLONATI, voi nu stiti ca nu se poate dragoste cu sila ? nu mai pozati in echipa orasului ca sunteti niste clone ordinare acute la comanda mafiotilor pesedist, impreuna cu alcooluta larguta. Craiova nu mai are echipa, echipa adevarata a disparut, a fost desfintata.

  15. #15

    Nu va mai bateți capul cu clonatii plătiți ,ei tot 30 plătiți, ajutor social vor fi noi dacă ne adunăm 80% din Craiova este cu echipa mama Fc UCraiova nu cu cs wc clona Craiova srl sau cs Mogoșoaia srl acolo va este locul nu in Oltenia ,voi doar în vis o să aveți suporterii echipei mama FCU Craiova chiar dacă acuma este în faliment suporterii adevaratii nu se clonează …

  16. #16

    Fricaaa sa nu va faceti de ras gorjenilor

  17. #17

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.