Aeroportul Craiova funcționează normal. Un pilot a refuzat să aterizeze în Bănie

Aeroportul Craiova funcționează normal. Un pilot a refuzat să aterizeze în Bănie

2.142
37
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(3 voturi, media: 4,00)

Se aterizează și se decolează pe Aeroportul Internațional Craiova. Deși ieri a nins viscolit, viteza vântului a fost slabă, iar cursele au putut fi operate în parametrii de siguranță. În ciuda acestui lucru, aeronava de la Bologna nu a mai aterizat la Craiova, ci pe Otopeni, întrucât pilotul a motivat că vântul bate prea tare. Pe de altă parte, zborul Luton-Craiova, de aseară, a fost amânat de Wizz Air pentru azi. Potrivit directorului Mircea Dumitru, în prezent toate zborurile de pe și la Craiova ar trebui efectuate fără probleme. 

 

 

Pasagerii din cursa de Bologna-Craiova au aterizat pe Aeroportul Otopeni după ce pilotul companiei Wizz Air a decis să zboare direct acolo. Mircea Dumitru, directorului Aeroportului din Craiova, susține că acesta pur și simplu nu a vrut să încerce să aterizeze la destinație, ci a hotărât să ajungă la București.

 

 

A fost decizia pilotului, nici măcar nu a încercat să vadă dacă se poate ateriza la Craiova. Pista era curată, se putea decola si ateriza. A anunțat că se duce direct la Otopeni. Vântul a bătut chiar slab, vizibilitatea a fost bună, nu înțeleg de ce nu a vrut măcar să încerce. Am trimis un raport cu condițiile meteo la Budapesta, la Autoritatea Aeronautică și la centrul de comandă al companiei, din care se vede că se putea ateriza foarte bine la Craiova. Pilotul a spus că bătea vântul, dar, pentru un profesionist, vântul care bate cu 18 noduri nu înseamnă nimic”, a precizat, pentru Craiova Forum, directorul Aeroportului Craiova.

 

Până la această oră, reprezentanții companiei Wizz Air nu au putut fi contactați pentru mai multe informații.

 



37 COMENTARII

  1. #1

    Sunteti dezinformati! Craiova – Luton a fost anulat aseara, nu a mai decolat!

  2. #2

    Bologna – Craiova a aterizat pe Otopeni!

  3. #3

    Da…dar masina merge si pe zapada….

  4. #4

    Așa este. Și înțelegem că pasagerii nu ar fi fost anunțați.

  5. #5

    Silvia, de pe aeroportul din Palermo, stii ceva ??

  6. #6

    Atunci de c’è mai scrieti?????

  7. #7

    E inchis dar functioneaza normal…

  8. #8
  9. #9
    Junior
    Data de inscriere
     01-02-2007
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    85

    Bergamo – Craiova are intarziere de 3 ore….. E bine ca se decoleaza si se aterizeaza dupa programul normal….

    -"Ai venit aici pt ca ai inteles necesitatea de a lupta contra ta, numai impotriva ta.Asadar, multumeste oricui ti-a dat ocazia sa o faci." -"Ia intelegerea Orientului si stiinta Occidentului si apoi - cauta."-"Daca nu ai spirit critic, prezenta ta aici este inutila."-"Credinta constienta este libertate. Credinta emotionala este sclavie. Credinta mecanica este prostie."G.I. Gurdjieff
  10. #10
  11. #11
  12. #12
  13. #13

    Zborul Bergamo-craiova are deja o intirziere de peste 2 ore!!!

  14. #14

    Nu trebuie sa intelegem nimic. E specific românesc ))

  15. #15
  16. #16

    Aeroportul nu a comunicat nimic, nici cei de la Wizz. Si nici nu au dat variante … decat Timisoara sau Bucuresti peste 2 zile, fara a asigura transportul pasagerilor catre Aeroportul Timisoara. Iar pretul biletului a fost cat pe British Airlines!

  17. #17

    Aeroportul nu a comunicat nimic, nici cei de la Wizz. Si nici nu au dat variante … decat Timisoara sau Bucuresti peste 2 zile, fara a asigura transportul pasagerilor catre Aeroportul Timisoara. Iar pretul biletului a fost cat pe British Airlines!

  18. #18

    Aeroportul e deschis. Decizia de a anula, amâna sau devia cursa către alte aeroporturi aparține companiei care operează zborurile.

  19. #19
  20. #20

    Zborul Luton-Craiova o sa fie azi la ora 18:45 ! 18:45 la voi este dimineata ? Au anuntat ca zborul a fost anul(cu doua ore inainte de plecare ! Au trimis mail !!! si a preluat din pasageri zborul catre Bucuresti de azi, iar cei care nu au mai avut loc in zborul catre Bucuresti de azi au avut varinata Timisoara tot azi la 7 sau la 18:45 pe Craiova !

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.