Accident mortal la Bengeşti-Ciocadia

Accident mortal la Bengeşti-Ciocadia

389
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Poliţiştii din Novaci au fost sesizaţi, ieri, prin apelul de urgenţă 112 de către S.V.B, de 29 ani, din comuna Berislăveşti, judeţul Vâlcea, despre faptul că pe raza comunei Bengeşti-Ciocadia, a fost implicat într-un accident de circulaţie soldat cu vătămarea corporală gravă a unui copil.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă formată din poliţişti ai Poliţiei Oraşului Novaci.
Din primele cercetări efectuates-a stabilit că S.V.B., în timp ce conducea un autoturism pe DN 67, din direcţia Râmnicu-Vâlcea spre Târgu-Jiu, la km 117+200 m, pe raza satului Bălceşti, comuna Bengeşti-Ciocadia, a accidentat grav un copil de 7 ani, din localitate, care s-a angajat în traversarea părţii carosabile, prin loc nepermis şi fără să se asigure.
Victima a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Oraşului Novaci în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde, ulterior, a decedat.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă.
Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru lămurirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul de circulaţie.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.