Adolescentul care a salvat un copil din fântână, premiat de autorităţi pentru...

Adolescentul care a salvat un copil din fântână, premiat de autorităţi pentru curajul său

1.882
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 3,00)

Marian Cristian Becheanu, copilul de 14 ani din Segarcea, care sâmbătă a salvat dintr-o fântână un alt copil de trei ani, a fost premiat, azi, de autorităţile locale, în cadrul unei festivităţi organizate în preambulul şedinţei de colegiu prefectural cu primarii din judeţ. Felicitaţi au fost şi angajaţii ISU „Oltenia” care au participat la acţiunea de salvare de la Segarcea, aceştia fiind decoraţi cu distincţii de merit.

Adolescentul a primit diplome de recunoaştere a curajului său din partea mai multor instituţii, dar şi premii constând în două tabere, din partea IŞJ Dolj şi a DJST Dolj, o excursie de şapte zile la mare, din partea Primăriei Segarcea, o bursă lunară de 500 de lei, până la sfârşitul anului, din partea firmei Artego, precum şi o bicicletă şi o tabletă din partea hipermarket-ului Selgros. De asemenea, ISU Oltenia i-a oferit un cadou, dar şi o legitimaţie de acces în orice unitate a Inspectoratului, dat fiind faptul că adolescentul a mărturisit că îşi doreşte să devină pompier.

Cel mai vârstnic cetăţean de onoare al oraşului Segarcea, în vârstă de 91 de ani, prezent şi el la festivitate, i-a propus primarul Nicolae Popa să îl numească pe Marian Cristian Becheanu cetăţean de frunte al urbei.



2 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     17-04-2013
    Mesaje
    3

    Un exemplu de atitudine civica!

  2. #2
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     18-09-2008
    Locatie
     Orasul Leilor,Craiova
    Mesaje
    457

    Un exemplu care o sa fie uitat foarte repede

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.