Buget „aşa şi-aşa” pentru Consiliul Judeţean Dolj

Buget „aşa şi-aşa” pentru Consiliul Judeţean Dolj

1.383
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Ion Prioteasa, şeful administraţiei doljene, a precizat, astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, că bugetul alocat Consiliului Judeţean (CJ) Dolj este asemănător celui de anul trecut, însă cu ajutorul fondurilor europene judeţul poate parcurge paşii spre dezvoltare. „Bugetul este sensibil apropiat de ceea ce am avut în 2012, la unii indicatori avem ceva scăderi, dar nu mari. Nu o să avem un buget grandios. Va fi îndestulător pentru problemele de funcţionare a CJ,dar mai puţin pentru investiţii, unde şansa noastră sunt fondurile europene”, a declarat preşedintele CJ Dolj Ion Prioteasa.

Totodată, el a făcut câteva referiri şi la autorităţile locale care au arierate şi care, în urma unei OUG, vor putea să depună cereri de contractare a unor credite cu dobânzi mici, până la data de 29 februarie 2013. „La întâlnirile pe care le vom avea cu primarii vom vedea care au datorii şi care pot să contracteze un credit pe care să îl ramburseze în cinci ani de zile. În acest mod îşi vor achita datoriile şi pot începe o viaţă nouă”, a declarat Ion Prioteasa.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.