CAO: Se opreste apa in Segarcea

CAO: Se opreste apa in Segarcea

853
1
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

            Compania de Apă Oltenia SA anunță utilizatorii serviciului de alimentare cu apă potabilă din orașul Segarcea, că în ziua de 04. XII. 2014, între orele 09:00 – 15:00, va sista furnizarea apei potabile în orașul Segarcea, în vederea execuției de lucrări de conectare la noua rețea de apă.

Se va întrerupe alimentarea cu apă potabilă a utilizatorilor de pe str. Unirii partea superioară, blocurile situate pe str. Unirii nr. 5, 9, 11, 31, 35, 37, 48, 70; str. Dealului, Muncitorului, Fluturilor, Oltului, Micșunelelor, Belșugului, Ariilor, Parului, Florilor, Șos. Deleni, str. Republicii partea superioară, str. Merișorului, Garoafelor, Victoriei, 1 Mai, Dreptății, Reforma Agrară.

Atenţionăm utilizatorii de apă potabilă că, datorită manevrelor de golire şi umplere a sistemului public de alimentare cu apă potabilă, ocazional, se pot produce modificări ale calităţii apei potabile din punct de vedere al turbidităţii şi culorii. La apariţia acestor fenomene se va evita consumul de apă potabilă, până la limpezirea apei.

Compania de Apă Oltenia S.A, prin Laboratoarele de analiză a apei potabile, va monitoriza permanent calitatea apei după repunerea în funcţiune a sistemului de distribuţie.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere.



1 COMENTARIU

  1. #1
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3342

    mare paguba.au fantani

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.