Ciupercă gigant găsită de un craiovean la o stână din județ

Ciupercă gigant găsită de un craiovean la o stână din județ

800
4
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Marian Uță, din Craiova, are ocazia să facă o zacuscă de ciuperci pe cinste. Însă, înainte, trebuie să afle dacă singura ciupercă din care o să facă preparatul este și comestibilă. Bărbatuș a găsit-o în apropierea unei stâne din comuna Predeș, iar planta cântărește peste zece kilograme. Specialiștii spun că ploile au ajutat-o să ia asemenea proportții.

Când a zărit prima oară ciuperca, omul nici nu s-a gândit că ar putea fi chiar o… ciupercă, ci un dovleac. Abia după ce s-a apropiat a observat ce este. „Nu am mai văzut niciodată așa ceva. M-am gândit deja ce o să fac cu ciuperca gigant în cazul în care este comestibilă – o să ajungă în borcanele de zacuscă. Dar, mai întâi, vreau să o arăt și prietenilor. Abia am putut să o car în brațe până la stână, iar în momentul în care am pus-o pe cântar m-am speriat. Cântărește peste 10 kilograme”, a povestiti bărbatul.

Biologii spun că solul fertil și precipitațiile abundente au făcut ca planta să crească atât de mare.

 



4 COMENTARII

  1. #1
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    1833

    MDA

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     16-11-2011
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    2127
    Nemintind nu trebuie sa-ti aduci aminte nimic! http://www.pescardejiu.blogspot.com
  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2976
    Citat Mesaj initiat de bogdanfbj

    interesant..

    claxonul la maE™inAƒ E™i flashurile se folosesc A®n situaE›ii excepE›ionale.. dacAƒ claxonezi tot timpul E™i dai flashuri cAƒ aE™a E›i se scoalAƒ E›ie E™i ai impresia ca tot drumul e al tAƒu, ori cAƒ tu te crezi vreun expert E™i le atragi atenE›ia altora care poate nu sunt atA¢t de "experE›i" ca tine, felicitAƒri atunci eE™ti un retardat mintal E™i ar trebui cel mult sAƒ conduci o roabAƒ.. nu o maE™inAƒ.
  4. #4
    Maniac
    Data de inscriere
     15-11-2009
    Locatie
     bals
    Mesaje
    3126

    sa scos omul.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.