CLM Craiova: Stația taxi de la Casa Albă e cam incomodă

CLM Craiova: Stația taxi de la Casa Albă e cam incomodă

1.549
22
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Aglomerația din zona centrală a fost, ieri, unul dintre subiectele ridicate de consilierii locali, în cadrul ședinței ordinare de la Primăria Craiova. Alesul local Bianca Predescu a afirmat că a ridicat această problemă în fața executivului în numele mai multor cetățeni care locuiesc în zonă. sedinta clm badea presedinte

 

Centrul Craiovei, vizavi de Primărie, este o zonă aglomerată, iar stația de taximetre a devenit incomodă. Mă refer la zona dintre Casa Albă și farmacie. Cetățenii de aici sunt cei care m-au rugat să ridic această problemă”, a venit cu interpelarea Bianca Predescu.

 

Aglomerația este cauzată și de sutele de mașini parcate peste tot, aproape la întâmplare, în condițiile în care orașul suferă la capitolul locuri de parcare. Până când parcarea subterană va deveni operațională și va putea prelua mare parte din vehicule, e greu de crezut că se pot găsi alte soluții.

 

Foto principală: arhivă



22 COMENTARII

  1. #1

    au scos statia de la luxor, de la universitate. din centru nu se mai poate lua un taxi ? oricum daca nu sunt taxiuri parcheaza alte masini. locatarii au destule parcari, asta e rautate

  2. #2

    normal ca este incomoda,ocupa cateva locuri acolo

  3. #3

    Daca ar avea putina minte în cam locatarii de la casa albă ar cere locuri de parcare in ” parcarea subterana ” , dar romanul cum e retardat trebuie sa parcheze masina chiar in fata scarii , de vina e primăria ca a închis toate ulitele alea din centru ca sa faca carciumi, noi doream sa devenim capitala culturala europeana cu un centru vechi plin de carciumi….uite ca lumea a zis ca , cultura nu este egala cu carciuma…..asa ca …..doamna de a propus treaba asta sa mai gândească odata problema

  4. #4
    Newcomer
    Data de inscriere
     10-04-2014
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    22

    „Până când parcarea subterană va deveni operațională și va putea prelua mare parte din vehicule”
    Sa nu-mi spuneti mie ca cetateanul orasului nostru drag, care are treaba prin zona primariei, isi va lasa „bijuteria” de masina, parcata la 500m distanta…… Sa mearga el pe jos atata dum???? NUUU…nici vorba….o sa fie la fel de aglomerat ca si azi…. Toata lumea vrea sa isi parcheze masina cat mai aproape de locul in care are treaba….daca se poate chiar in fata usii….

  5. #5
    Fan Stiinta
    Data de inscriere
     15-02-2011
    Locatie
     craiova brazda
    Mesaje
    3106

    Ar trebui consilieri sa rezolve situatia asta sa gaseasca o statie in centru au unde.

    Nu ma suna daca nu stii sa saluti si sa inchei o afacere Secretul succesului este sAƒ E™tii sAƒ pierzi cu demnitate E™i sAƒ cA¢E™tigi cu modestie
  6. #6
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1635

    Noi nu avem stații de taxi în Craiova!
    La Piața Centrală avem ceva asemănător cu o stație de taxi, și la gară de asemenea este un pic mai mult spațiu dedicat parcării taxiurilor, în rest e jale.

    Cu acceptul supermarketurilor se pot înființa niște stații de taxi decente la Penny, Billa și la BauMax în Craiovița, scăzând astfel numărul de taxiuri din stațiile Han Craiovița, Maria Tănase (lângă spălătorie) și Racheta.
    Stații noi de taxi ar putea fi făcute și în parcările Lidl.

    În toate cazurile este și în interesul magazinelor să poată oferi clienților și posibilitatea de a pleca acasă cu taxiul.

    În zona centrală există o stație de taxi pe strada Sf. Dumitru, aproape de bibliotecă, Minerva și de fostul cinematograf 30 decembrie,
    Și încă una lângă Librăria Școlii aproape de Elena Cuza și Carol I.

    Tot relativ aproape de centru este și stația de la Ramada Plaza și cea de la Piața Centrală.

    Se simte lipsa stațiilor de lângă Universitate, Piața Frații Buzești și Olteț, însă sper că acestea vor fi înlocuite cu o stație de taxi în parcarea subterană de la Teatru.

    Dacă aș fi în locul consilierilor aș amâna desființarea stației de la Casa Albă până la inaugurarea parcării subterane.
    Într-adevăr locatarii zonei centrale ar trebui să aibă rezervat un sector al parcării subterane, la fel și cei care lucrează în zonă, inclusiv angajații Primăriei și Prefecturii.


    Stații temporare ar putea fi amenajate pe strada Câmpia Izlaz la sud de părculețul de lângă Catedrala Sfântului Dimitrie (deși, și aici sunt multe mașini parcate) și
    pe latura estică a Secției de Istorie a Muzeului Olteniei, lângă părculeț, aproape de Madona.

    Nu uitați că toate firmele de taxi lucrează cu dispecerate iar un taxi poate fi chemat prin telefon.

    --Optim
  7. #7

    ba sa ma lase cu statiile de taxi. taxiurile trebuie sa mearga pe drum si cand iti face omu cu mana sa il iei .. lasa-ti lenea burtosilor si mergeti cu masina.

  8. #8
  9. #9
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1685

    Sunt soluții. De exemplu, există curtea primăriei și e total inutilă. să dea gardul jos și să facă acolo o parcare pentru toată lumea, nu numai pentru Olga și alți parveniți piloși.
    Prefectura nu are nicio curte. Dați jos gardul primăriei, nesimțiților!
    Oamenii din zona aia, CEI CARE TRĂIESC ACOLO, nu au locuri de parcare și parchează în fiecare zi pe te miri unde.

  10. #10

    Vin și eu cu o idee : Mutarea stației de taxi de la Casa Alba pe A.I.Cuza de la Banca Românească pînă la Spartan. Motive: Taxiurile parchează unul in spatele altuia, nu „in spic” cum se parchează acum. Nu va mai fi aglomerat acolo. Locatarii din zona Casa Alba își iau înapoi cele 6 locuri de parcare.Acolo la Spartan este nevoie mare de stație de taxi fiind o zona aglomerata (Centrul vechi, Universitate) Ce părere aveți?

  11. #11
    Maniac
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    3643

    Lasa ca se deschide parcarea de la teatru si scapam de probleme

  12. #12
    Afacerist
    Data de inscriere
     30-12-2005
    Locatie
     1Mai
    Mesaje
    1489

    Normal sa fie aglomerat… doar e „The White House” !

  13. #13
    Dim
    Addicted!
    Data de inscriere
     15-05-2008
    Mesaje
    1637

    @Mihai Bădoi
    Poate vrei să zici de la Spartan la Banca Românească.
    Nu este o idee bună pentru că îngustează carosabilul și cred că e loc doar pentru 3 taxiuri.

    --Optim
  14. #14

    Și dacă mergi pe drum și nu îți face nimeni cu mâna ce faci?

  15. #15

    Florin Daniel mergi pana iti face cineva cu mâna, te învârti pana te ia cineva. Asta asa pt ca vreti exemple din occident. Avem si varianta ruseasca totuși.

  16. #16

    De ce vorbești de occident? Eu stau în Franța și stațiile de taxi sunt la ordinea zilei…iar în al doilea rând carburantul care il consumi cât mergi în gol cum îl plătești? Înainte să deschizi gura, urcă-te o zi la volanul unui taxi și încearcă să faci meseria asta

  17. #17

    Eu am facut facultate coaie. E greu cand nu te duce capul.

  18. #18
    0-day Member
    Data de inscriere
     01-01-2016
    Mesaje
    10

    Facultatea ai făcut-o prin telefon ca asa se observa…lasă-ți taxiurile acolo si nu -i mai vaietati pe cei din centru ,sa vândă ca stau pe o mina de aur ca au crescut prețurile secând au modernizat centru..si voi cârcotașilor la culcare si ciocu mic nu mai da-ți voi ordine si idei..la munca nu pe net…. Ha )) ce ma distrez!

  19. #19

    Ionuţ Drăgan , cand ai iesit de la bulau?

  20. #20

    Tu ai bostan in loc de cap si seminte in loc de creier. Nu s-a mai pisat nimeni pe tine demult?

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.