Copii din toată țara participă la un concurs de dans modern, la...

Copii din toată țara participă la un concurs de dans modern, la Centrul Multifuncțional

5.502
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Palatul Copiilor Craiova invită craiovenii, sambata, 18 iunie 2016, incepand cu ora 09.00, la o manifestare de amploare ce se va desfasura la Centrul Multifunctional din Craiova, si anume a X-a editie a Concursului international Interferente Culturale in Context European – sectiunea dans modern.

 

Acest concurs este cuprins in Calendarul Activitatilor Educative Nationale 2016, aprobat MENCS, domeniul A8-culturi si civilizatii. Vor participa trupe de dans de la Palate si Cluburi ale Copiilor din intreaga tara. Si-au anuntat prezenta aproximativ 600 de copii, parinti  si cadre didactice de la aceste institutii. ”Suntem convinsi ca momentele de dans cu care se vor prezenta participantii la concurs vor fi de o inalta calitate, avand in vedere ca trupele respective sunt recunoscute la nivel national si international pentru performanta obtinuta in cadrul cercurilor de dans de la Palatele si  Cluburile Copiilor unde isi desfasoara activitatea”, spun organizatorii.

 

Concursul este organizat cu sprijinul ISJ Dolj si DJTS Dolj, Liceului Matei Basarab si Liceului Energetic din Craiova.

 

Foto: arhivă



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.