Craiova: Agenții de poliție încadrați din sursă externă au depus, azi, jurământul...

Craiova: Agenții de poliție încadrați din sursă externă au depus, azi, jurământul de credință

19.440
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(6 voturi, media: 3,67)

29 de polițiști încadrați din sursă externă au depus jurământul de credință în această dimineață, în cadrul unei ceremonii organizate la Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Dolj.

 

Agenții de poliție urmează să își desfășoare activitățile la structurile de ordine publică, atât din mediul urban, cât și în mediul urban, precum și la structura de comunicații și informatică.

 

Printre proapeții polițiști se numără și persoane care, ulterior participării la concursul organizat pentru ocupare posturilor din IPJ Dolj, au avut alte meserii sau cariere în lumea sportului.

 

Nu va fi uşor, nu va fi lipsit de riscuri, însă, dacă v-aţi ales cu convingere această profesie, sunt sigur că vă veți ridica la cerințele noilor locuri de muncă, astfel încât, Poliţia Română să continue să fie un partener de încredere. În această zi atât de importantă, vă urez succes în cariera pe care ați ales-o și vă felicit cu ocazia depunerii Jurământului de Credință!” le-a transmis inspectorul general al Poliţiei Române, chestorul principal de poliţie Bogdan Despescu.

 

De asemenea, comanda Inspectoratului Județean de Poliție Dolj i-a felicitat pe tinerii polițiști și le-a urat mult succes în carieră.

 



3 COMENTARII

  1. #1
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    6425

    S-a ales praful de politia romana cu astfel de incadrari. O sa fie ca pe vremea lu Ceausescu ca doar atunci se mai faceau d’astea ca aveau nevoie de oameni acolo. Si prietene/prieteni de ale/ai mei s-au angajat in politie din surse externe anul trecut. Pardon.. foste prietene/prieteni… acum nu mai pot sa ii numesc asa. Acum ii numesc doar gabori, sa-mi fie cu iertare pacatele.
    Pe mine doar ma intristeaza astfel de vesti.. Poate pe unii ii bucura dar pe mine ma intristeaza.

    In plus e discriminare pentru cei care au facut academia sau chiar scoala de la campina.. dar asta e militia romana.. ce sa-i faci. O sa reinvie bancurile vechi cu politisti cu 8 clase acum.

    V.M.P.T.I.S.I.2017 !!
  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     09-04-2014
    Mesaje
    54

    Haha, altii stau ca „fraierii” 2 ani la Campina sau 3-4 ani prin Academia de Politie si astia ajung militieni in secunda 2 …

    Un fel de cacao instant.

  3. #3
    0-day Member
    Data de inscriere
     20-01-2017
    Mesaje
    9

    Ma baieti, nu ati vazut ca si la firme se angajaza tot pe recomandare ? Adica patronul ma intreaba pe mine, pe altul, daca stim oameni seriosi sa-i aducem la munca, este o garantie in plus ca nu da de o pramatie daca o ia la intamplare si nu sti ce-i poate pielea, asa si la astia, intreaba comisarul pe nenea agent, agent, nu ai un prieten/prietena care are scoala sa il angajam ? ca este nevoie de personal, sa nu mai angajam cine stie ce oameni care nu sti cine sunt. Asa cumva au o garantie mai sigura ca gasesc oameni mai „buni” Asta este, este trist ca intr-o tara se angajaza pre relatii, pe nepotisme, etc. Pana si aia in parlament isi angajaza rudele, daca e cazul le si infinteaza un post. Si au spus ca nu o sa mai fie o problema asta, doar daca ai platesc la negru, chiar aseara au spus la tv. Asta este, cine poate oase roade, cine nu, sta si face foamea.

    Life is really simple, but we insist on making it complicated.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.