Craiova: Cadavre de cai și munți de gunoaie aruncate pe terenurile de...

Craiova: Cadavre de cai și munți de gunoaie aruncate pe terenurile de pe strada Geniștilor

1.240
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 1,00)

Mai multe familii din Craiova se plâng de faptul că pe terenul din fața caselor lor sunt aruncate noaptea gunoaie și leșuri de animale.

În spatele străzii Geniștilor pe terenul unui craiovean se găsesc cadavre de cai, câini, peturi, hârtii și alte deșeuri care pun în pericol sănătatea locuitorilor din cartierul Romanești – Hipodrom. Cetățenii din acest cartier au mers în audință la Primăria Craiova pentru a cere rezolvarea situației. Aceștia îi reclamă pe cetățenii de etnie romă din zonă care vin să arunce căruțe pline de gunoi pe terenul din fața caselor lor. „Am discutat problema cu citymanagerul Craiovei domnul Nedelescu. Ni s-a spus că vor veni mai multe echipe de la primărie și jandarmi care să vadă ce se întâmplă. Au reușit niște vecini să ia legătura și cu proprietarul terenului să vină să închidă spațiul. Se face curățenie mereu dar vin țiganii de pe aici din zonă și aruncă gunoaie”, a spus unul dintre locuitori. Terenul de peste 17 metri este plin de resturi animaliere și gunoaie menajere care periclitează viața craiovenilor. Gheorghe Nedelescu a declarat că se vor face verificări în urma cărora se va interveni.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.