Craiova: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini, iniţiată de Asociaţia „Speranţă pentru...

Craiova: Campanie de sterilizări gratuite pentru câini, iniţiată de Asociaţia „Speranţă pentru animale”

680
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Asociaţia „Speranţă pentru Animale” anunţă că în perioada 9 – 20 mai 2013 se va desfăşura, la clinica veterinară Family Vet, un amplu program gratuit de sterilizări finanţat de România Animal Rescue.

Noul „Maraton al sterilizărilor” este dedicat atât câinilor fără proprietar, cât şi celor cu proprietar. Înscrierile se fac începând de astăzi, 2 aprilie, la numărul de telefon 0785.560.307.

Conform asociaţiei „Speranţă pentru Animale”, programările efective se vor face în perioada 1- 7 mai, cei înscrişi urmând a fi contactaţi de Asociaţie, pentru a stabili de comun acord coordonatele şi orele convenabile.

De asemenea, Asociaţia subliniează faptul că, din raţiuni organizatorice, PRIORITATE la programarea în perioada indicată vor avea cei care au posibilitatea de a transporta câinii la/şi de la clinică.

„În funcţie de mijloacele de transport pe care le vom avea la dispoziţie în perioada desfăşurării „Maratonului” vom face şi programările pentru cîinii care nu pot fi transportaţi”, mai anunţă organizatorii.

Sursa: Asociaţia „Speranţă pentru Animale”



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.