Craiova: Crosul Îndrăgostiţilor legați cu șnur, în Parcul ”Romanescu”

Craiova: Crosul Îndrăgostiţilor legați cu șnur, în Parcul ”Romanescu”

1.013
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Îndrăgostiții sunt invitați, pe 28 februarie, să alerge împreună, pe o distanţă de 1.500 m, legați intre ei cu un şnur, ca un simbol al iubirii. Evenimentul este inedit și denumit sugestiv – Crosul Îndrăgostiţilor. Pentru a participa la această competiție, concurenţii se vor înscrie la unul dintre punctele situate pe platoul din zona Poarta Principală – Parcul Nicolae Romanescu, sâmbătă, 28 februarie, începând cu ora 10.00. Startul se va da la ora 11.00 şi se va alerga pe traseul: Poarta Principală – Aleea laterală dreapta – Restaurant Ciobănaşul – Aleea Centrală – Teatrul de vară – Poarta Principală.

Crosul se adresează tuturor categoriilor de vârstă, toate cuplurile care vor trece linia de sosire putând participa la o tombolă cu premii asigurate de organizatori si sponsori.

Evenimentul este oraganizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Dolj. Partenerii evenimentului sunt Primăria Municipiului Craiova, PRO EFS Craiova, Pizza Forum, Covetaria Vivien, Hotel Restaurant Flormang și OAK MEDIA.



3 COMENTARII

  1. #1
    0-day Member
    Data de inscriere
     23-02-2015
    Locatie
     Londra
    Mesaje
    8

    Foarte tare!!

  2. #2
    Spammer
    Data de inscriere
     23-01-2006
    Mesaje
    2887

    Oare a mers cineva?

  3. #3
    Junior
    Data de inscriere
     20-01-2015
    Mesaje
    64

    Nu stiu , dar suna bine . Sigur au fost doriitori .

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.