Craiova: Întâlnirea cu cosmonautul român Dumitru-Dorin Prunariu, decalată

Craiova: Întâlnirea cu cosmonautul român Dumitru-Dorin Prunariu, decalată

522
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,50)

Municipalitatea din Craiova a anunţat, astăzi, că activitatea „Evenimente speciale alături de cosmonautul român Dumitru-Dorin Prunariu”, programată iniţial miercuri, 23 aprilie 2014, de la ora 12.00 la 14.00, se va desfăşura în aceeaşi zi, însă în intervalul orar 09.00 – 12.00.

European Space Expo a fost prezentată în 18 oraşe europene, iar pe parcursul celor 9 zile, craiovenii pot vizita gratuit domul amplasat în Piaţa „Mihai Viteazul”, unde pot vedea o expoziție itinerantă despre spaţiul cosmic, care prezintă modul în care activităţile şi aplicaţiile din spaţiu au un impact direct asupra vieţii de zi cu zi a cetăţenilor. Peste 30 000 de aplicaţii se bazează pe tehnologia spaţiala şi pot ajuta la optimizarea transportului, creşterea eficienţei în industria agriculturii şi pescuitului, precum şi la protecţia mediului înconjurător şi la îmbunătăţirea securităţii.

Vizitatori de toate vârstele pot vedea, atinge şi încerca o gamă largă de tehnologii şi servicii inovatoare pe care le oferă spaţiul cosmic. Cu ajutorul unor prezentări interactive, educative şi de divertisment, expoziţia va evidenţia multe dintre beneficiile investiţiilor în spaţiu.



3 COMENTARII

  1. #1
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2262

    Interesanta ideea totusi o expozitie de nota 6.. n-am rezistat mai mult de 1 minut in cortul ala.. ii dadeam nota 1 da i-am dat totusi 6 din cauza gagicilor cu pliante..

  2. #2
    Junior
    Data de inscriere
     29-09-2008
    Mesaje
    66

    Foarte interesanta ideea , foarte proasta sonorizarea , si FOARTE CALD inauntru !

  3. #3
    Spammer
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    2268

    Pai poate asta e si ideea.. sa te simti ca in naveta spatiala cand rasare soarele sau cand decolezi

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.