Craiova: Parlamentarii PDL, amendamente pentru proiectele municipalităţii

Craiova: Parlamentarii PDL, amendamente pentru proiectele municipalităţii

1.423
0
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 SteleVoteaza

Parlamentarii Ștefan Stoica, Constantin Dascălu și Mărinică Dincă au susținut o conferință de presă la sediul PDL Dolj în care au vorbit despre amendamentele pe care doresc să le depună cu privire la bugetul pe 2013.

Parlamentarii de Dolj au discutat și despre temele discutate în ședința senatorilor și deputaților. Ștefan Stoica a menționat că s-a stabilit în ședința reunită ca amendamentele privind legea bugetului să fie depuse până duminică, 27 ianuarie, urmând ca marți, 5 februarie, să aibă loc votul final. Senatorul Mărinică Dincă, vicepreședinte al Comisiei de Validare din Senat, a expus amendamentele depuse de PDL în ceea ce privește statutul parlamentarilor, amendamente care nu au fost acceptate de majoritatea parlamentară. Un alt subiect al conferinței l-au reprezentat amendamentele depuse cu privire la modalitatea alocării bugetului în județul Dolj. Mărinică Dincă susține proiectele desfășurate de municipalitatea craioveană, dorind să depună mai multe amendamente prin care să ceară cofinanțarea din bugetul de stat a acestor proiecte. Printre proiectele pentru care senatorul Dincă va cere finanțare se află Adăpostul de câini, parcarea subterană, pasajul subteran, reamenajarea centrului istoric dar și modernizarea infrastructurii municipiului Craiova. Amendamente se vor depune și în ceea ce privește infrastructura județului Dolj pentru care se promite oasigurare financiară, dacă amendamentele propuse vor trece de majoritatea parlamentară. ”Ne interesează în ceea ce privește bugetul de stat marile proiecte ale infrastructurii județului Dolj, vom urmări să fie asigurate resursele financiare pentru aceste proiecte”, a spus deputatul Ștefan Stoica.



Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.