Craiova: Richard Clayderman și Gheorghe Zamfir la polivalenta

Craiova: Richard Clayderman și Gheorghe Zamfir la polivalenta

1.431
3
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(2 voturi, media: 4,00)

Pe 8 martie la Sala Polivalenta din Craiova are loc concertul „Ballade Pour Elle”  sustinut de Richard Clayderman și Gheorghe Zamfir .

Un proiect realizat de RAADPFL Craiova si Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula”, in vederea organizarii la Sala Polivalenta a doua evenimente culturale de anvergura in aceasta primavara.

Richard Clayderman și Gheorghe Zamfir vor celebra, pe 8 Martie, incepand cu orele 19:30, doamnele si domnisoarele. Sub un generic sugestiv, „Ballade Pour Elle” cei doi cavaleri ai sufletului, promit sa ofere un concert emotionant, celei mai gingase fiinte, femeia.

Nu sunt uitati nici iubitorii de folclor care sunt invitati, in data de 9 martie, incepand cu orele 19:30 la spectacolul de retragere al interpretei de muzica populara Maria Ciobanu, supranumita ciocarlia cantecului popular romanesc.
Spectacolul denumit „Lie, Lie Ciocârlie, Rămân a voastră Marie!” face parte dintr-o serie de cinci astfel de evenimente ce vor avea loc in luna martie, Craiova avand onoarea de a fi primul popas.
Cu ocazia spectacolului de retragere, Maria Ciobanu va cânta împreună cu copiii — Leontina Văduva, Camelia Ciobanu, Doinița și Ionuț Dolănescu. Atmosfera de sărbătoare va fi completată de artiști precum Steliana Sima, Mariana Ionescu Căpitănescu, Gelu Voicu, Mioara Velicu, Gheorghe Turda. Acompaniamentul va fi asigurat de orchestra „Doina Basarabiei”, conducător artistic și orchestrator Valeriu Cașcaval, un maestru al țambalului.
Evenimentele fac parte din programul național-cultural “Artă contra Drog 2016”, un proiect inițiat de Asociația Culturală de Teatru, Muzică și Film “Dracula” și CIADO România, Centrul Internațional Antidrog și pentru Drepturile Omului, președinte academician Constantin Bălăceanu Stolnici. Prin acest program, organizatorii informează publicul asupra riscului consumului de droguri și ofera o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, invitând spectatorii să consume artă.
Biletele vor fi puse in vanzare, incepand din data de 22.01.2016, la casa de bilete a Salii Polivalente, Teatrului National „Marin Sorescu” si online pe

  • http://www.vandbilete.ro
  • www.vandbilete.ro,
  • http://www.bilete.ro
  • www.bilete.ro,
  • http://www.myticket.ro
  • www.myticket.ro
  • http://www.eventim.ro
  • www.eventim.ro

Va asteptam cu drag.



3 COMENTARII

  1. #1
    @#I
    Addicted!
    Data de inscriere
     05-11-2014
    Mesaje
    1667

  2. #2
    Insane
    Data de inscriere
     31-07-2007
    Locatie
     BlueSud
    Mesaje
    5088

    Liiiiee Lieee.. Ciocar…liee … Lie lie lie .. vote vote vote psd

    V.M.P.T.I.I.I.2015 !!
  3. #3
    Newcomer
    Data de inscriere
     19-01-2008
    Mesaje
    20

    De cand a devenit RAADPFL-ul organizator de concerte???? O escrocherie electorala … marca … PSD?!

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.