Craiova s-ar putea înfrăţi cu Sectorul 4 al Capitalei: „Să facem o...

Craiova s-ar putea înfrăţi cu Sectorul 4 al Capitalei: „Să facem o premieră””

730
2
DISTRIBUIȚI
1 Stea2 Stele3 Stele4 Stele5 Stele(1 voturi, media: 5,00)

Primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri, că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, i-a propus ca municipiul Craiova să se înfrăţească cu Sectorul 4, ceea ce ar fi o premieră în România, pentru că până acum oraşele din ţară s-au înfrăţit doar cu oraşe din alte ţări, notează Agerpres.

Vasilescu a spus că Piedone i-a făcut această propunere în momentul în care i-a spus că este invidioasă că în Sectorul 4 sunt locuri de joacă şi parcuri foarte frumoase, ceea ce va fi şi în Craiova la finalul mandatului ei.

„Ne dorim să fim primul oraş din România. La ora actuală mă bat cu Sectorul 4 din Bucureşti. Piedone (n.red. primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone) mi-a propus să ne înfrăţim, să fie o premieră în România, pentru că până acum s-au înfrăţit doar oraşe din ţări diferite, acum să facem o premieră, să ne înfrăţim două oraşe din aceeaşi ţară. Asta mi-a spus în momentul în care i-am spus că sunt invidioasă pe locurile de joacă şi pe parcurile pe care le-a făcut şi pe care o să le vedeţi şi prin Craiova la sfârşitul mandatului meu, bineînţeles că mai frumoase, pentru că noi suntem olteni şi tot timpul vrem să fie ceva mai bun”, a afirmat Vasilescu la Conferinţa judeţeană de Alegeri a PSD Dolj.

Primarul Craiovei a mai afirmat că are ambiţia ca la finalul mandatului său „să bifeze” cei mai mulţi km de conductă de apă, canalizare şi asfalt decât toţi primarii din ultimii 22 de ani la un loc. „Ce pot să vă asigur, că la finalul acestui mandat, voi fi primarul care va bifa cei mai mulţi km de conductă de apă, canalizare etc. din ultimii 22 de ani. Ba mai mult, voi face asfaltări şi voi introduce reţele mai mult decât toţi primarii din ultimii 22 de ani la un loc. Şi o să vedeţi acest lucru, pentru că cei care mă cunoaşteţi ştiţi cât sunt de ambiţioasă”, a spus Vasilescu în faţa a peste 370 de membri PSD prezenţi la Conferinţa de alegeri a organizaţiei de Dolj.
Sursa: AGERPRES



2 COMENTARII

  1. #1
    Member
    Data de inscriere
     08-10-2005
    Locatie
     Craiova
    Mesaje
    122

    Craiova colcaie de caini,la Rotonda langa stomatologie sunt 2-3 caini de zici ca sunt turbati, ea se infrateste cu Piedone, e patetica, ar trebui sa mai adune din caini cel putin pe aia care sunt la fel de periculosi precum lupii.

  2. #2
    Newcomer
    Data de inscriere
     30-08-2006
    Mesaje
    11

    Sa concureze si cu numarul de firme din orice domeniu, macar din sectorul 4.

Spune-ti parerea

Pentru a putea lasa comentarii logheaza-te cu contul CraiovaForum folosind formularul din partea dreapta sau Inregistreaza-te daca nu ai cont.